Hiasan pada harga yang rendah

Anda seorang wanita dan anda tinggal di bandar besar? Confo DECO adalah untuk anda!

Conforama, mengajar orang awam daripada susun atur rumah, membuat keputusan untuk memperluaskan tawarannya dan kembali kepada penduduk bandar. Sebab, jika tanda itu adalah dalam trend dalam hiasan dan boleh diakses dari segi harga, sering lokasi pinggir bandar tidak jelas kepada penduduk di bandar-bandar besar. The DECO pertama oleh itu Confo dibuka di Lyon di pusat membeli-Part Dieu pada 19 Oktober.

Confo DECO bertujuan untuk menyelesaikan di tengah-tengah pusat bandar dan menawarkan item sahaja kecil hiasan sebagai kusyen, pemegang lilin, pelekat, lampu, dan lain-lain Jika kami mendapati perabot kecil, unsur-unsur reka bentuk dalaman yang besar akan hadir. Oleh itu, majoriti produk yang ditawarkan oleh DECO Confo adalah produk Conforama tetapi 30% daripada tawaran itu akan menjadi eksklusif untuk kedai Confo DECO.

Berkenaan produk, Confo DECO kekal dalam trend Conforama dengan apa-apa wasiat reka bentuk diakses. dengan itu kita dapati trend bandar, alam semula jadi, pop, etnik ... segala-galanya yang menjadikan kejayaan Conforama hari ini.

Ini dikelaskan kepada tujuh kategori yang luas: ruang tamu, penyimpanan, tab mandi, meja, lampu, permaidani dan malam.

Bagi harga, mereka akan menjadi rendah dalam imej hiasan katil "Rio" di 29.90 euro, atau set 18 gelas kepada 9.99 euro.

Akhir sekali, jika anda tidak tinggal Lyon bimbang, Confo DECO merancang untuk membuka 3 hingga 5 Kedai tambahan pada tahun 2011 ...

maklumat lanjut ConfoDéco.