Of dijumpai di dalam Perancis dari Belgium atau Amerika Syarikat

Caroline Giraud bukan peniaga kedua tangan seperti yang lain. Interpreter kedai Carouche, dia menawarkan di kedai yang kecil arrondissement kesebelas, pilihan perabot industri, barang-barang antik dan kontemporari dengan semangat moden.

Sudah beberapa tahun yang Caroline menerima pakai kaedah makeover objek dan barangan antik. Di kedai pertengahan pecah belah pertengahan deco, anda boleh membeli mengikut penemuan terbarunya pada harga yang berpatutan, perabot industri, bangku, kerusi lama Tolix, perabot kraf dan lain-lain jenis keajaiban kecil.

Beberapa perabot yang diolah oleh tuan rumah. Beliau menambah di sana sini Plexiglas plat berwarna, plat logam lama, segelintir daripada kaca atau latar belakang yang berwarna, sambil mengekalkan utuh semangat objek tetapi menambah jiwa tambahan sedikit , yang membolehkan ia untuk mengintegrasikan dengan baik dengan dalaman hari kami. Ia juga melaporkan chineuse yang berjalan di Belgium atau syiling Amerika Syarikat mendapati di Perancis, ia mengembalikan dan menawarkan kepada semangat asal mereka atau sedikit berubah.

Lihat rumahnya, lampu yang dibuat oleh pencipta ch'tis yang campuran logam dan lampu lama atau jurugambar, dan ultrasimples meja kopi dalam logam menolak, yang slaid sekitar. Dan walaupun banyak kedai-kedai kini muncul lukisan banyak dari idea-idea beliau, Caroline menyimpan klik kecil ini lebih awal merosot, dengan kesederhanaan dan kebaikan, gaya yg tak dpt ditiru.

Caroline suka perabot untuk kesederhanaan dan potensi mereka. Apabila china di seluruh Perancis, ia mempunyai mata untuk mengesan sekeping kecil perabot yang boleh mengubah dengan genius. Mengenai ini "almari kecil sedikit" (seperti Caroline suka layak), setelah menilai beberapa dressup mungkin diputuskan, ia akan dibincangkan dalam toile de Jouy kertas dinding di luar, manakala kawasan pedalaman akan seri warna kelabu yang elegan dan terang. Untuk memodenkan pintu itu, Caroline telah memotong plat logam dia meluncur ke tua sedikit. petak dalaman kecil boleh dipenuhi dengan banyak harta di dapur yang mana dia akan menjadi simpanan yang sempurna untuk rempah atau perasa. Tetapi ia boleh sama dengan baik tergantung di bilik mandi, bilik atau nurseri gadis romantis ini. Dengan kesederhanaan yang besar, Caroline berakhir pemprosesan manakala mempunyai dalam fikiran tafsiran baru objek atau perabot, yang akan menyertai alam semesta yang aneh dan elegan kedainya di Paris.

> Ketahui lebih lanjut mengenai www.carouche.typepad.com