warna serbuk dan garis perempuan

Dalam suasana yang kedua-dua intim, feminin dan sangat lembut, gaya kamar karpet wanita adalah sesuai sama ada di ruang tamu, bilik tidur atau pustaka. Dengan perabot dan pastel beberapa warna yang dipilih, mengubah ruang tamu kecil anda di mana "merajuk" pada masa lapang anda.

warna Feminine

Untuk memberikan gaya kamar karpet wanita ke sebuah bilik, kita mesti bergantung kepada warna serbuk. Anda boleh sudah tentu memilih merah jambu pastel atau nada biru tetapi juga memilih warna semula jadi yang lembut seperti kuning air, kelabu tua dan kelabu mutiara ... Pergi untuk suasana yang terang dan sangat sejuk dengan bermain dengan warna-warna yang berbeza. Juga ingat untuk memilih perabot dalam warna-warna cahaya.

perabot menawan

Membekal dan accessorize kamar karpet wanita, kami memilih perabot yang menarik dalam gaya lama dan walaupun patina. Antara perabot yang lambang kewanitaan, anda boleh menikmati setiausaha, meridian atau meja solek untuk membawa keluar aspek intim bilik. Bagi aksesori, memilih untuk langsir cahaya, bantal bunga, lampu elegan dan beberapa bunga untuk menyempurnakan atmosfera.

Terokai pilihan kami untuk suasana kamar karpet wanita.