Ketepikan bola klasik anda

Tahun ini, angin bertiup kegilaan pada bola Krismas! Ketepikan bola klasik anda dan keluar semua berhenti dengan bola yang luar biasa menjamin hiasan asal.

Bola dengan bentuk yang luar biasa

Tahun ini, bentuk yang luar biasa menyerang pokok! Bola bergilir-gilir bentuk anjing, kucing, ikan, kentang dan juga mentol pijar. Anda akan memahami bahawa bola mestilah dalam apa jua bentuk kecuali hanya bulat. Selain itu, anda juga akan mencari model persegi.

Bola dengan reka bentuk asal

Ketua haiwan kesayangan anda dekat dengan bola Krismas anda? Ini adalah ilham Wapa menawarkan tiga bola yang akan mengingatkan haiwan kesayangan anda. Dan untuk menolak penyesuaian, anda boleh membuat bola anda dengan gambar anda sendiri.

bola dematerialized

bola A untuk menghiasi pokok itu? Ia kedengaran terlalu mudah ... Itulah sebabnya pereka bayangkan bola yang tidak menyerupai sama sekali untuk idea bahawa ada yang dilakukan. Caroline Lisfranc bercadang bola dengan satu tangan mesej untuk akhir tahun ini dan yang lain menghadapi cermin untuk memeriksa solek beliau semasa perayaan tersebut. Chez Mimi Lou, bola mengambil alih satu sentimeter ruang kerana ia menjadi pelekat tampal di dinding. Akhirnya Atelier LZC telah memilih untuk dematerialize bola Krismas ke dalam patch skrin dicetak.

Krismas ini berjanji untuk menjadi unik!