Efterårsdekorationer Ideer til et hyggeligt hjem

Han er allerede begyndt på kalenderbasis, og når han ser ud af vinduet, kan han ikke nægtes: efteråret er her - og det er vi også
står over for valget om at sørge for de sidste sommerglede, eller
I stedet lad os fuldt ud engagere os med den kommende sæson og os selv
at se frem til de smukke sider af efteråret. Vi er her homify har os
valgt sidstnævnte og bragte dig nogle fald dekoration ideer i dag,
som du også helt sikkert vil have de næste måneder og det
gøre dig virkelig behagelig i din lejlighed. Vi viser dig hvordan
du bruger det rige tilbud om naturen til dine formål, dine fire vægge er atmosfæriske
Dekoreret, blive kreativ selv og med friske efterårstendenser friske accenter
sæt. Hav det sjovt med vores fald dekoration ideer til et hyggeligt hjem.

Efterårsdekoration fra naturen

Når det gælder dekoration og indretning, er efteråret en sæson, der gør det nemt for os, for alt hvad vi behøver for at bringe lidt sæsonbestemt flair til vores hjem kommer lige fra naturen og er super let at finde der. Pine kegler, kastanjer, farverige blade, græskar, mos og bær grene: finder at vi kommer fra haven eller fra skoven gåtur er perfekt til at sætte efterårsagtige accenter i vores fire vægge. At vælge et par smukke stearinlys og arrangere det hele på en rustik bakke, i en kurv eller en glasskål - færdig er den perfekte og atmosfæriske efterårsdekoration fra naturen.

Farver og materialer

For så vidt angår farver og materialer er efterårsdekoration traditionelt baseret på naturens eksempel. Farveskemaet kommer på dette tidspunkt af året dæmpet og mere naturligt end i forår og sommer. Brun og beige toner, sennep gul, grangrøn og rige orange og røde nuancer bestemmer ikke kun naturen derude, men også udsmykningen i vores hjem. Hvis du vil tackle noget mere glamourøst og elegant, kan du stole på lyse kobbertoner eller varmt skinnende guld. Egnede materialer er for eksempel træ, filt, uld, papir, læder og rattan er, men også alt det, der efterlader os naturen nu så let, så kegler, mos, blade, bær, bark, halm og mere, det hele er let at behandle i høstkroner og arrangementer.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Nuværende tendenser

Selv om de ovennævnte skatte fra naturen fungerer godt hvert efterår, ændrer det, der er meget populært i høstdekorationer, lidt fra år til år. Ifølge eksperter er det i år tre trends, der gør det til toppen af ​​hitlisten over efterårstendenser. På den ene side går urban skovtendensen fra sidste år ind i næste runde, hvilket betyder, at det skaber en træagtig atmosfære med blade, kastanjer, mos og kviste. Disse er forbundet med små skovdyr og svampe figurer. Scenen arrangeres så glædeligt under en stor glaskuppel. Mindre lækker presenterer dog den anden tendens, som kan opsummeres under mottoet Pure Living og fuldt ud overholder den trendy minimalismshype. Mindre er klart mere. Dette gælder også for farverne, der adskiller sig væsentligt fra de typiske rige efterårssalancer og er i stedet baseret på klare, køligere hvide, grå, nøgen og rosentoner. Disse er forbundet med individuelle, meget diskret dekoreret fund som sten, grene eller vaser. Den tredje tendens er igen en smule varmere derfor. Fokus her er skinnende kobber og årets trendfarve 2015: Marsala. Den rige rødbrune og orange kobber danner en uimodståelig binding og fordyber vores hjem i en særlig varm, hyggelig og stilfuld atmosfære.

Efterår bord dekoration

I efteråret trækker vi os tilbage mere i vores fire vægge og gør livet mere roligt og mere behageligt. Det betyder ikke, at det er kedeligt nu. Tværtimod: Det sene år holder mange festlige lejligheder klar, og bordet er rigeligt dækket af sæsonbetonede produkter. Hvorvidt løg tærte og ny vin, for Thanksgiving, Halloween, St. Martin eller efter svampeplukning - vi elsker det, nu invitere venner og familie til middag og fejre sammen med søde mennesker falder. Selvfølgelig bør den rigtige dekoration ikke gå glip af. Igen, det gør os sæsonen nemt, fordi vi kan trække på ubegrænsede ressourcer med enkle midler såsom blade, æbler, græskar, kogler, kastanjer, hyben grene og georginer er stilfuld i et snuptag efterårsfarver accenter på bordet sat op.

DIY efterår dekoration

For alle kreative sind, der kan lide at låne en hånd og forskønne deres hjem med hjemmelavede ideer, er efteråret den perfekte sæson. Fra farverige blade over nødder, æbler og kastanjer til græskar, bærgrene og farverige blomster, tilbyder naturen nu et rigt udvalg af flotte og naturlige dekorative elementer, som tilsammen skaber en smuk efterårsdekoration. Hvis du vil gå et skridt videre, kan du prøve dette kølige DIY projekt af vores eksperter fra 123 voilà som bringer hyggelig varme, lys og et strejf af glamour ind i lejligheden. Det er et kreativt lysestage, som kan samles på ingen tid og lade de nuværende efterårsfarver af kobber og guld flytte ind i dit hjem. Uanset om det er et tilbehør på skænk eller som en iøjnefaldende på spisebordet - dette lysestage og dets lys forfiner hver efterår aften.

Efterårsdekoration i udendørsområdet

Når efteråret er rundt om hjørnet, ønsker vi ikke blot at dekorere og dekorere vores fire vægge, men også udeområdet. Om balkon eller terrasse, indgang til huset eller forhave - en smuk faldeudsmykning gør sig selv i udkanten meget godt og sikrer en sæsonbestemt flair, hvoraf også forbipasserende og naboer har noget. Foruden baljer af halm, græskar og dørkranser fra blade, æbler, rosen hofter og Co, nyligt plantede badekar og blomsterpotter forskønner terrasser, verandaer og altaner. Fordi kun fordi de klassiske sommerblomster kan hænge deres hoveder, betyder det ikke, at det er kedeligt og dyster ved døren. Der er masser af planter, som vi stadig kan plante uden om i efteråret. For eksempel inspirerer lyngen, som udgør en perfekt efterårsblomsterkunst, at du nyder ny farve accenter med hvide, lilla, lyserøde eller sølvfarvede detaljer indtil december.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 − = 18

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: