9 ideer til haven, som kan realiseres billigt af dig selv

Vil du låne en hånd og give din have mere personlighed? Men burde det ikke koste meget? Vi har noget for dig! I denne Ideabook finder du 9 gode ideer til haven design, som let kan implementeres med en lille færdighed og stadig forbliver overkommelig. 

Så løft ærmerne op og giv din have et nyt udseende! Hvis du har brug for hjælp, er vores eksperter glade for at hjælpe og rådgive. 

Havesti lavet af beton

Det starter med denne havevej, som du blot kan hælde dig ud af beton. Uanset om du går fri fri for at hjælpe dig med stenciler, hvad enten du vil have det glat og lavet af et stykke eller for eksempel i natursten - alt er op til dig. På dette billede er de store sten som indramning af vejen en dejlig detalje og en god ide til din egen have.

Brick Grill

Drømmer du om udendørs køkken og stenovn? Hvorfor ikke starte lille? Alle får en simpel grill lavet af mursten! Hvis du vælger en simpel, rektangulær form, kan der for eksempel ikke gå galt. Sæt sten på sten og glem ikke et hak til grillen, og du kan grille i stil i haven og har også lavet smykket selv!

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

træelementer

Du har lige ryddet den gamle laden eller har gamle træbjælker liggende rundt? Må ikke smides væk! De er gode til landskabspleje, især hvis du kan lide den asiatiske stil. Smukt arrangeret og kombineret med planter og sten, får du et godt kig i din egen have gratis.

Kombineret belægning

Sig farvel til pabulet og opret et gårdhaveområde eller en havevej lavet af forskellige materialer. Du kan også bruge gammelt træ samt sten og betonplader. De kan med glæde have forskellige dimensioner og skabe et unikt billede. Gabet kan være godt fyldt med græs, mos eller småsten.

Stilfuld parkering

Og mens vi allerede har fladderflader: Opbevaringspladsen til din bil kan også være designet med forskellige materialer. Hvis en kontinuerlig betonplade virker for kedelig eller for meget, kan du kombinere og løsne designet med andre byggematerialer.

En blomsterbed på terrassen

Du har lagt gulvet på din terrasse med træ? Vidunderligt, så tag saven op nu! Med nogle få enkle trin kan du klippe ud på din terrasse, hvor du derefter kan plante blomster. Selvfølgelig, ikke lige hvor du løber konstant, men på kanten eller i et allerede ubrugt hjørne, der kan se godt ud. Vi synes det er et godt alternativ til den normale blomsterkrukke.

Have design med træstubbe

En anden god ide at gøre haven er træstubbe. Derudover kan du tage rigtig, stadigvæk rodfæstet, hvis du vil klippe træet alligevel, eller du får noget, som du lige har oprettet. Du kan så tjene som et sæde eller et lille bord. Især børn vil elske denne ide.

Stenmur med blomsterbed

En mur indhegnet din have? Great, hvad med at du sætter to rækker af natursten på toppen og lader en rende i midten, hvor du planter blomster? Billedet viser, hvor godt det ser ud. Og bedst af alt: Du kan indsamle stenene gratis på skov, mark og eng. Børnene kan hjælpe dig, så du har et spændende, men overkommeligt familieprojekt.

Buet kant

En lige terrasse er kedeligt! Også til denne ide kan du igen tage til sav og sandpapir og skabe f.eks. En bølgeform. Bare rolig, hvis det ikke bliver meget præcist, viser det mere personlighed i haven. De nye udsparinger kan derefter fyldes med planter.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 4 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: