Ugens emne: Ekstra køkkener

Med et lille klæbende tapet kan du dække den hvide, stædige køkkenfront, måske i kort tid - men i det lange løb gør dette syn ikke os lykkelige. I en moderne, veludstyret køkken på den anden side kan vi gerne bruge lidt mere tid. Og så vil vi i fremtiden have endnu mere sjov mad og mad, her er nogle af vores mest ekstraordinære køkkener.

Koldt stål, varmt køkken

Bar-tungt stål opfylder state-of-the-art teknologi: stålbærerkøkken af werkhaus overbeviser med et unikt udseende og nem håndtering. Takket være den innovative røre & Drive Teknologi, rostfri døre kan kun åbnes og lukkes ved let tryk. 

En solid træ tæller stiger over stålbjælken og kan bruges som bord eller bord. En anden speciel funktion er vinstativet integreret i køkkenet.

Et massivt duo

Den massive egetræstamme springer os i køkkenblokken straks i øjet. Med saven var kufferten lidt bearbejdet, en grov overflade og den forvitrede bark karakteriserer karakteren af ​​træet. Den bliver rig i kontrast til den robuste betonbænk: dets kendetegn er en glat overflade og klare linjer.

Højdepunktet i dette køkken? Du kan gøre uden en emhætte! I BORA-kogepladerne, der er integreret i bordpladen, er der allerede integreret en emhætte.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Harmoni med træ

Med deres naturlige charme imponerer dette køkken os. Forsiden er bøjet af en køkkenblok og giver os endnu mere arbejdsplads. Skabene, der er arrangeret i en L-form, afgrænser køkkenet fra opholdsstuen og samtidig tjener som lyskilde. Hvorfor kaster dette køkken en stave over os? Det mørke træ harmonerer perfekt med den lyse gule vægmaling.

Køkken ø med en forskel

En flydende køkkenø? De forskudte ben og belysningen under køkkenblokken giver indtryk af, at denne model ville flyve. Opdeling af køkkenfronten på vinduessiden giver os en vægtløs følelse. Og pluspunktet: Gennem hullet kan dagslyset bruges optimalt.

Mere liv i køkkenet

Køkkenet har det hele: Massive køkkenmøbler, en 40 mm tyk granitplade og et akvarium sætter endog spørgsmålstegnets belastningskapacitet. Men slutningen godt, alt godt: Gulvet blev kontrolleret af bygningsingeniør og akvariet blev integreret i det åbne køkken. Akvariet hele akvariet er i skabet ovenfor. Du skal blot trykke eller åbne kabinettet, og fisken kan fodres eller akvariet rengøres. 

farve Flash

Hvis hvide køkkenfronter eller køkkener i landlig stil er for kedelige, får du glødende øjne med denne model. Det er farverigt i dette køkken og vi har det bedste bevis: Selv farvede køkkener kan se helt stilfuldt ud!

Rum, plads, vi har brug for plads!

I en klassisk gammel lejlighed giver dette moderne køkken så meget lagerplads som muligt. Rene linjer og et strejf af elegance er skabt af et lille trick: alle overflader er hvide, kanter og mellemrum, dog sorte.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

82 + = 88

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: