Badeværelse renoveringer med 7 inspirerende før-og-efter eksempler

7 smukke badeværelse renoveringer med før og efter billeder. Fra det fritstående badekar til det lille badeværelse med bruser er alt der.

Vådcelle i mudderbrune bliver ...

Lad os starte vores parade med dette brune mareridt under et skrånende tag. Ingen ønsker at få de forfærdelige fliser i hans bad længere og sanitetskeramikken bliver meget gammel. Samlet set syntes dette gamle badeværelse meget overfyldt og trange. Selvom det havde badekar, brusebad, toilet og endda et bidet og dermed alt, hvad dit hjerte ønsker. Men divisionen var ret ugunstig. Her var meget mere at komme ud!

... hyggeligt spa bad

Efter renoveringen viser badeværelset sig i et helt andet lys. Det er blevet markant forstærket ved at vælge sandfarvede fliser til gulvet og en frisk hvid til vægge og loft. Bruserområdet forblev tro mod det tidligere farveskema, men i en meget mere moderne dimensioner. Fliser i blød brun farve og ædelbeslag sikrer en fantastisk brusebadoplevelse. Indlejrede loftspletter giver atmosfærisk belysning og udvalgte tilbehør kompletterer det nye design perfekt.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Mini-badekar er ...

Indrømmet, dette badeværelse kiggede alt andet end dårligt før konvertering. Enkelt sanitetsartikler og mosaikfliser i turkis gav et sammenhængende billede. Indbyggerne ønskede mere. I stedet for at klemme ind i det ret lille badekar, foretrak de meget plads ved brusebad. Selv fliserne passer ikke mere til dem, de ønskede et mere samlet billede. Heldigvis gav badeværelset alle betingelserne og blev således lavet til de ønskede ændringer.

... generøs luksusbruser

Se, hvad er godt, er endnu bedre! Faktisk ser badeværelset nyere og mere moderne ud efter renoveringen. Efter anmodning fra beboerne blev badet med det gamle bruseforhæng fjernet og erstattet af en rummelig bruser. Området blev adskilt med en gennemsigtig glasvæg, så lyset og luften i det dobbelte vindue kan fylde rummet. Væg- og gulvfliserne blev valgt i en klar grå, lynet i badeværelset som helhed.

Ubrugt loftsrum vil være ...

Der var ikke engang et badeværelse her før. Loftet i dette hus lå efter hinanden og skabte en trist eksistens. Væggene var ikke forklædt, bare gulv, ingen lys og ingen varme - alt var nødt til at blive redone fra bunden. Fordelen ved dette er, at du kan gemme tapping af ufærdige fliser og slukke gamle sanitetsartikler. Ulempen er, at vi ikke kan vise dig et tidligere billede af en skrækkelig vådcelle. Det næste billede overrasker alligevel!

... drømme badeværelse med udsigt

Wow! Her var virkelig gjort meget arbejde. Væggene var klædt og dyppet i frisk hvid, gulv og brusebad fik fliser i fløde. Fremhæv er klart det fritstående badekar foran vinduet. Den blidt buede karbad lover en meget speciel badeoplevelse i denne position, som dormere og tagvinduer lover fabelagtig udsigt over kvarteret og stjerneklar himmel. 

I de år gamle familie badeværelse ...

Her ser vi et meget typisk badeværelse, som allerede har få år under sit bælte - ikke rigtig forfærdeligt, men ikke rigtig godt heller. De hvide fliser med gråmønster ser ret forældede ud, og den røde bund gør ikke rigtig meget for det samlede indtryk. Med andet rødt tilbehør forsøgte man at skabe et sammenhængende koncept, som dog kun var middelmådig. Igen med teknisk hjælp kunne der opnås mere komfort og et bedre udseende.

... modtager fænomenal friskhed spark

I stedet for rød og hvid er det nye badeværelse nu domineret af dueblå og fløde, en meget mere behagelig kombination. Det gamle badekar, den tidligere vask og toilet blev udskiftet. De valgte mere moderne modeller med vinklede linjer, som blander mere harmonisk ind i det usædvanlige snit af badeværelset. En atmosfærisk belysning, mere lagerplads og udvalgte tilbehør gør det mere tidligt og mere indbydende end dets forgænger.

70s mareridt ændrer sig ...

Oha, så dette badeværelse var virkelig en trængsel før renoveringen. Vi kan ikke beslutte, hvilken hovedpris i kategorien Horror Badeværelser vinder: fliserens vinylvindue, det grønne sanitetsværk eller det rustbrune gulv. På toppen af ​​det var det våde rum - som det var og uden et spejl - ikke rigtig klar til brug. Der var rigtig meget at gøre her, og de bestilte arkitekter kunne virkelig lade sig dampe.

... til det elegante vaskerum

Resultatet er dette vidunderlige vaskeområde. Værelset var fuldstændig renset og ombygget. Selvfølgelig forblev der intet som det var, og det oprindelige design var ikke meget at efterligne. Her møder vi også den klassiske hvide, som findes på væggen, loftet, møblerne og sinken. Tilsæt en blød brun tone og fittings af skinnende rustfrit stål. Endelig hænger et spejl over vasken og under vasken er der opbevaringsplads, så håndklæder og Co. flyver ikke længere i rummet. 

Et tabt sted bliver ...

Du bemærker, bade under taget har gjort for os. Men det er også bare for hyggeligt at slappe af under det hældte tag i karret og i bedste fald at nyde udsigten af ​​himlen gennem et tagvindue. Vinduet var allerede der, men de resterende komponenter til et behageligt bad manglede helt. Helt vist er dette billede taget midt i renoveringsarbejdet, så der er ikke noget at se fra fliser, karbad og håndvask. Vær nysgerrig om det næste billede!

... misundelsesværdige komfort zone

Tadaa! Perfekt indkvarteret i de rumlige forhold, her præsenterer nu et behageligt, følesomt område. Selv om rummet er ret håndterbart i sin størrelse, forekommer det rummeligt og indbydende. Selvfølgelig er fremhævningen her også det delvist lukkede mineralstøbebadekar, som var ideelt placeret under tagvinduet. Det er også interessant, at de besluttede sig mod gulv- og vægfliser og i stedet arbejdede med et smukt trægulv og gips. 

Tips og tricks til planlægning af dit badeværelse, vi har sat sammen for dig.

Forældet mørkekammer bliver ...

Afslutningsvis ramte vi igen markeringen og præsentere dig for denne mørke skrækkelse. Jo, det plejede at være den måde, det var moderne, vi havde ikke noget ... Alle, der nogensinde har besluttet, at mørkebrune fliser på væg, paneler og gulv er en god beslutning, har forhåbentlig kommet til deres sanser. Ejerne er og heldigvis også haft de økonomiske midler til at gøre dette dystre kammer til et drømmeligt bad. 

... barrierefri ønsket bad

Svære at tro på, at dette bør være det samme bad! Der er en helt anden atmosfære. Lyse, moderne og venlige er de ord, der kommer til at tænke nu. Ved renoveringen blev det våde område tilpasset de nuværende behov hos beboerne. Karret gav plads til et brusebad og du sagde farvel til den anden forfængelighed for mere plads. Spejl, håndvask og toilet blev placeret på den modsatte side. Flodsten som gulve giver en tiltalende barfodet oplevelse. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

51 − 46 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: