WC kvarn i perfekt skick

En sanibroyeur är en toalett, vars operation skiljer sig från konventionella modeller. Det är oftast installeras på platser där det är omöjligt att ställa konventionell toalett. Av en motor som är utrustad med blad eller raspar, frästa element närvarande i vattnet från skålen, det underlättar evakueringen av avloppsvatten. Även bekvämt, fortfarande en bräcklig enhet som ska upprätthållas sanibroyeur. Hur man underhåller en kvarn toalett i perfekt skick? Här är de misstag att undvika.

Fel 1: Kasta allt och ingenting i skålen

En sanibroyeur är inte en konventionell toalett. De objekt som hamnar i skålen måste slipas måste evakueras. Det är därför det är inte tillrådligt att lägga avfall såsom feminina produkter, blöjor eller våtservetter. Också undvika att placera en stor mängd toalettpapper eller kasta rullen.

Misstag 2: Använda starka rengöringsmedel

Toaletterna har en inbyggd kvarn kvarn. Det är bräcklig och användningen av olämpliga rengöringsprodukter kan blockera eller skada mekanismen. konventionella produkter är att föredra och läs instruktionerna för att säkerställa att det inte finns några nackdelar indikationer. Vissa rengöringsmedel är tjock. Det är därför lämpligt att koppla ur sanibroyeur att han inte sätta på och att produkterna har tid att agera.

Fel 3: Anslut sanibroyeur att storma-vattenledningar

Den sanibroyeur har fördelen av att vara ansluten till små rör såsom evakuering diskmaskin eller tvättmaskin. Det måste alltid vara ansluten till elnätet avlopp eller septisk tank. Det är omöjligt att ansluta ett rör till sanibroyeur regnvatten, medan macerator toaletten inte skulle fungera korrekt.

Fel 4: Försumma kalksten

Kalksten är fiende till sanibroyeurs. Den ackumuleras i malningssystemet och påverkar driften av maskinen. Vi måste behandla vattnet varje vecka med en specifik produkt.

Fel 5: Fråga inte ett yttrande från en expert

Macerator kan monteras nästan var som helst i huset. Men för att optimera dess användning och inte ha obehagliga överraskningar, är det starkt rekommenderat att söka råd från en professionell. Det kommer att ge råd om valet av sanibroyeur utan även installation och underhåll.

Fel 6: Do not be om lov

Macerator är inte tillåtet överallt. Vet att om du är en hyresgäst måste du begära tillstånd från din hyresvärd innan du installerar en kvarn. Macerator Toaletten är förbjudet i nya byggnader och kräver meddelande om DASS för befintliga bostäder. Ansökningar tas emot, men om ingen annan lösning är möjlig.

Bra att veta: sanibroyeurs marknadsförs och regleras av standarden EN 12056.