All-purpose våben Cola: 10 geniale tricks, som du absolut må prøve for dig selv!

Cola er verdens nr. 1 læskedrik og betragtes bredt som en meget populær tørsteblus. Men der er mange andre ting, du kan bruge den brune forfriskning. Det kan lyde utroligt, men det er helt muligt og samtidig utrolig praktisk. De cola hacks, som vi vil vise dig i dag, kan lyde temmelig underligt, men hvis du prøver dem, er resultaterne fantastiske. Uanset om i haven, på balkonen eller terrassen, i køkkenet, i badeværelset, i garagen eller i skønhedsområdet - kan den enkle sodavand enormt berige dit hverdagsliv. I dag præsenterer vi dig vores top ti bedste cola hacks. Så ud til køleskabet!

Højglans på toilettet

Fra den hyggelige grill er der stadig en dåse af cola tilbage? Meget godt! Med det i toiletskålen. Nej, vi vil være her
Lad være med at spille som sundhedspostel, og det skal ikke være det samme
skylles - tværtimod.
Dette skal være
Forfriskende drikke tjener som toiletrenser og derfor natten over
handling. Næste morgen er der eksisterende indskud,
stædig kalk og snavs uden besværet med skrubning
Opløselig drik indeholdende citronsyre.

Opvaskemaskine reservedele

Selv i køkkenet kan sodavand være en praktisk hjælper. På dette tidspunkt kan du redde kedelig skrubning og børstning ved hjælp af cola, fordi drikken er ideel til rengøring brændt i ubelagte gryder og pander. 

Tilføj kun en lille cola til potten, så den nedskårne bund er dækket, og den kan arbejde i nogen tid, i bedste fald natten over. Næste morgen kan snavs let fjernes med en svamp. En anden hurtigere mulighed er at koge sodavand i et par minutter i den snavsede gryde eller i den bagt pot.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Fjern pletter

For et øjeblik, ikke opmærksom og det er allerede gjort: en plet og den på den nye skjorte. Ingen pletfjerner ved hånden? Igen kan man selvfølgelig tage fat i cola. Den forfriskende drink er perfekt som en fjerner af irriterende fedt, blod eller endda feltpidser på tøj. 

Du skal bare sætte lidt cola på det, lad det bløde i et stykke tid og komme ind i vaskemaskinen med de beskidte tøj. Derefter forsvandt pletten. Men pas på: Du bør dog ikke bruge det mørkebrune brusebad på lys og hvide fibre.

Skinnende fliser

Triste, forkalkede fliser gør selv det smukkeste badeværelse bleg. Her hjælper også håndtaget til cola flasken. Læskedrikken er meget velegnet som fliserens rengøringsmiddel. Til glinsende fliser tilsættes en kvart liter sukkerfri cola til rensevandet, aftørring og de stumme fliser på væggene og gulvene skinner tilbage til deres tidligere herlighed. 

For stædige områder kan du også tilsætte koks direkte til de ramte fliser og derefter skylles med rigeligt vand.

Rens puljen

For en behagelig badeoplevelse og også af hygiejniske grunde bør en pool rengøres regelmæssigt. Men rengøring af en pool betyder også en masse arbejde og er normalt en temmelig chore. 

Men selv her drikker den populære forfriskning at afhjælpe situationen og poolen ved Cola igen mousserende. Det anbefales at tilsætte to liter cola direkte ind i poolvandet. På grund af de indeholdte syrer bør sodavand virke som en praktisk rustfjerner i vandet, og badeplejen er intet i vejen. Hvis du er i tvivl om dette tip, skal du kontakte vores pool fagfolk.

Fjern maling

Hvis møbler har maling pletter fra renoveringer, gnider møblerne med et lak gennemblødt i cola og derefter skylles med vand, vil det straks fjerne det.

Også i skønhedsområdet kan du bruge den brune læskedrikke til fjernelse af farve. Fordi et hårbalsam med sukkerfri koks fjerner hårfarve fra håret, hvis du en gang har udskrivning i farven. Permanent farvet hårfarve kan lyses med sodavand med nogle få nuancer. For at gøre dette skal du sætte en flaske cola på håret under brusebadet, lad det arbejde i et par minutter og derefter vaske håret af med en kommerciel shampoo.

Billige skadedyrsbekæmpelse

Cola kan også bruges i haven til billig og effektiv skadedyrsbekæmpelse uden giftige pesticider. Til dette formål tilsættes lidt cola til en lille skål. Fra den søde bruser tiltrækkes insekterne, såsom biller, snegle eller fluer, falder i drikke og ødelægges af det indeholdte fosfor- og kulsyre. 

Selv en billig og effektiv hvepsfælde kan nemt laves med en lille cola. Til dette, med en tom plastflaske, separeres den øverste tredjedel, lidt under nakken. Dette stykke bliver derefter vendt i flasken og fastgjort fast med tape. Jordbunden er nu fyldt med sukkerholdig cola, da den tiltrækker hvepsene. Hvis de irriterende dyr klatre gennem den smalle åbning, er der ingen vende tilbage til dem, og insektproblemet er løst.

Et andet trick til at fjerne uønskede insekter i bilruden uden en stor indsats er at suge en trappe i cola og tørre den over glasset. Det er dog vigtigt ikke at røre bilmaling for at undgå malingskader.

lugt

Cola fjerner ikke kun ubehagelige pletter i tøj, men arbejder også på samme tid
som en meget effektiv neutraliserer af stædige lugte. Dette neutraliserer den forfriskende drink især benzin, fisk eller endda dyre lugt fremragende. For at fjerne lugt fra tøjet tilsættes kun en kvart liter sukkerfri koks til den normale vaskecyklus i vaskemaskinen.

Fjern rust effektivt

Rustede genstande er blanket af cola igen. Fosforsyren løser effektivt den eksisterende rust. Mindre varer kan placeres i drikkevaren i nogen tid for rustfjernelse. Ellers er læsken simpelthen anbragt på en klud og rusten poleret af. 

Selv rustne skruer eller nødder kan løses af cola. Skru bare skruen eller møtrikken lidt, så fug den gentagne gange med cola og lad den gå i gang. Nu skal skruen eller møtrikken være lettere at løse.

Flower refreshers

Friske blomster i smukke vaser er en vidunderlig blikfanger i huset. Men vand alene er ikke nok til at holde blomsterne friske i lang tid. For at gøre det længere, anbefales det at tilføje noget cola til vasen. Sukkeret indeholdt i sodavand holder blomsterne længere, farverige og livlige.

Dette gælder også for blomster på altanen, terrassen og i haven. Ved at tilsætte cola til blomster som azalea eller gardenier, skal blomsterne befrugtes på en harmløs og gunstig måde. Find flere gode inspirationer omkring emnet frisk grønt til dit eget hjem i denne Ideabook.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

29 + = 38

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: