Hængende haver: 10 strålende ideer

Du elsker planter, men desværre har du ikke den berømte grønne tommel? Enhver, der engang har fastslået, at selv kaktuserne kommer med ham over tid, har sikkert allerede tænkt på alternativer. Plastplanter synes at være en indlysende løsning til dette, men desværre er der kun nogle få sjældne prøver i denne kategori, der ser virkelig ægte og ikke kunstig kitsch. 

Hvis du leder efter planter, der overlever i årevis på trods af en mildere pleje, er hængende haver bare sagen. Disse såkaldte vertikale haver bliver i stigende grad en tendens, der erobrer og forskønner ikke kun udendørsområdet, men også de hyggelige fire vægge. Men hvad betyder det for mig, hvis jeg hænger planten på væggen, i stedet for at sætte den i en gryde? Svaret på dette er simpelt, for i mellemtiden er der udviklet forskellige teknologier, der sikrer en særlig lang holdbarhed for grønt - og det uden omhu. Hvem vil bare have det, bør fokusere på bevarede plantevægge.

Mens udenfor, så de vilde vin og vedbend slyngtråde så glad på Pergola takket være den naturlige vanding af regnen, nogle hængende haver er helt uden den daglige glas vand. Udviklingen af ​​sådanne konserverede planter er især nyttig for dem, der rejser ofte og stadig nyder en grøn pragt hjemme. 

Bortset fra det faktum, at planterne gør et godt blikfang, er deres tilstedeværelse også godt for indeklimaet. Fordi de er i stand til at frigive ilt til deres miljø og samtidig filtrere forurenende stoffer fra luften. 

Vi viser dig mulighederne for at hænge haver i ren, naturlig eller konserveret form og nogle få mere abstrakte alternativer.

Bevarede hængende haver

Med plantens vægge stil grøn Du kan få naturen ind i ethvert rum - og uden ekstra omkostninger og vedligeholdelse. Fordi virksomheden har specialiseret sig i naturlig bevarelse. Hver plante leveres derfor umiddelbart efter høsten med en blanding af madfarvning og glycerin. Dette sikrer, at grønnen stadig har det samme friske udseende, selv efter år. 

Desuden har den konserverede variant en afgørende fordel: For støbning er det endda forbudt i disse prøver. Så falder for sådanne hængende haver kun anskaffelsesomkostningerne. Yderligere finansielle udgifter til pleje, vanding og muligvis endog udveksling af grønt affald.

Individuelle lodrette haver

Hvis man beslutter sig for hængende haver af stil grøn du har valg mellem mos eller planter som bregne, vedbend, amarant eller eukalyptus. Derudover kan du afgøre, om du vil have et skovbund med Waldmoosuntergrund, en pude af Kugelmoos, Island mos eller en planteø. Sådanne ekstra ønsker er mulige, fordi hver plantevæg er lavet manuelt i en fabrik i München. 

De grønne vægge er specielt beregnet til indretningen. Til placering på væggen skal du vælge et sted, der ikke udsættes for direkte sollys. Ønsker du at grønne dit badeværelse, er Islandmoos det perfekte valg til hængende haver, fordi dens tekstur er velegnet til vådrum.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Fleksible hængende haver

Muligheden for at hænge haver i dine egne fire vægge er næsten uendelig, fordi du kan gøre dem selv med småblade selv. Disse magnetiske blomsterpotter tilbyder for eksempel en varieret mulighed for vægdekoration. I stedet for direkte på væggen er disse imidlertid fastgjort til et magnetisk kort. Den sorte mur er den perfekte baggrund for de farverige farver af blomsterpotter og den friske grønne planter.

Grønne mure i soveværelset

den Friend GmbH har specialiseret sig i hængende haver. Til fremstilling af de grønne vægge anvendes der kun ægte moser og planter, som tidligere er høstet med hånden i skoven. Høsting er så mild som muligt: ​​kun dele af mosområderne fjernes for at sikre regenerering af planterne. Den rensede mos bliver derefter farvet og bevaret med naturlige farver. Hvis du ikke bevare det, bliver det porøst og skal regelmæssigt udvides.

Hængende haver af Friend GmbH er også produceret i en fabrik. Således kan der laves specialfremstillede produkter som grønne kolonner eller hele terninger. Særligt generøs er plantningen i soveværelset, fordi planternes aktivitet forbedrer indeklimaet og fremmer en afslappende søvn. Derfor er denne grønne mur ikke kun smuk, men også funktionel.

Hængende haver i offentlige rum

Mens der lægges vægt på planter og friske blomster derhjemme, bliver det normalt forsømt på offentlige steder for meget. Et behageligt værelse klima er især vigtigt i kontorer, og kan endda øge produktiviteten. Især om vinteren er du endnu mere tilfreds med en frisk grøn på rummet, hvilket forkorter ventetiden til foråret. I dette eksempel er hængende haver udsmykningen af ​​et venteværelse. En smart idé, fordi den alsidige struktur af vægindretningen ikke kun er en iøjnefaldende, men den grønne har også en beroligende effekt.

Opret hængende haver selv

En anden kreativ ide til hængende haver at gøre dig selv til Designer Judith Byberg. I den filtbelagte vægdekoration blev der åbnet åbninger, som giver plads til små planter. Men disse synker så dybt ind i filten, at det ser ud som om grønnen vokser direkte fra stoffet.

Planter over hovedet

Denne innovation bliver alt på hovedet: på Greenbop vi har det Sky planter opdaget. Herved afslører en helt ny ide om interiørdesign, fordi urter og planter opbevares i overliggende hængende potter. Særligt praktisk: The Sky planter er med det særlige kunstvandingssystem Slo-Flo udstyret med en fugtforsyning
Plante garanteret i op til to uger. Da planten kun trækker så meget vand fra reservoiret som det har brug for, kan der ikke dryppe vand på jorden.

Hængende haver til udendørs

Feltet ser ikke kun godt ud i indretningen, men det er også ideelt til udendørs brug, som det fremgår af disse vægmonterede filtposer. De er frodigt udstyret med planter og giver en kreativ måde at endda grønne væggene på terrassen. En sådan udsmykning ser også ud til at være særligt indbydende i indgangen til huset.

Hængende haver i stuen

Hængende haver kan skabe en meget speciel atmosfære. Sådan skaber de en lidt tropisk flair i denne udendørs lounge, der gør dig til at glemme hverdagen omkring dig. Da de grønne af planterne har en beroligende effekt på os, er denne deco ide ideel til steder, hvor du vil slappe af.

Hængende haver og vand

Hængende haver og vand er en særlig smuk kombination. Kombinationen af ​​vand og planter er autentisk og naturlig. På denne måde kan du skabe en naturlig flair midt i storbyhaven, som ellers kun er kendt fra skoven og engen. I dette eksempel har du forbundet grønne vægge med udendørsbruser og skabt samtidig et privatliv.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: