Syv gode ideer til vinduesgardiner

Du vil omdanne dine vinduer, men du mangler den rigtige idé? Det er ikke let at holde styr på det store udvalg. Du har en bred vifte af muligheder, når du køber dine vinduesgardiner. Fra gardinet over rullegardinet til skodder og persienner er alt der. Med vores eksperter finder du mange forskellige modeller i alle størrelser, designs og farver. Lad din fantasi løbe vildt, du har ingen grænser!

Det rigtige valg af vinduet gardin kan betydeligt påvirke det samlede indtryk af dit hjem - han formler jo ikke bare rammen, men det giver også den struktur. Dit vindue gardin tilbyder privatliv og dæmper støj og kulde. Men det tjener også som et dekorativt element og bør gøre dit opholdsrum individuelt og kreativt. Inspiration kan findes i vores Ideabook eller vores eksperter. I dag introducerer vi dog dig til syv særligt smukke ideer til dine vinduer.

Lodrette lameller til en fin udsigt

Typiske for medicinsk praksis, kontorer eller offentlige institutioner er slatted gardiner og vertikale persienner, der i stigende grad oplever en slags genoplivning i private rum. I mellemtiden er der vinduesgardiner i alle mulige varianter, materialer og farver. Så de har lidt til fælles med de kedelige grå enhedsgardiner, vi kender dem fra før. Lodrette lameller er en god idé til store værelser med gulv til loft vinduer. De giver pladsen på ingen tid en stor struktur og fremkalde et interessant spil af lys på væggene. Selv om værelset er visuelt beskyttet, har du stadig udsigt over haven og et lyst værelse. De lodrette louvere, hvis du kun leverer et vindue med dem, ser særligt attraktivt ud, når de andre glas er dekoreret med vandrette persienner. Geometriets spil vil give din stue det ekstra, som du er garanteret at nyde.

Persienner til din stue

Især i stuen værdsætter vi fleksibilitet: Det skal være lyst nok, og alligevel vil du være beskyttet udefra. Afhængigt af lyset ønsker du ikke at blive blændet, men samtidig ønsker du ikke at trække hele gardinet. Praktisk egnet til din stue er persienner eller persienner som et alternativ til de sædvanlige vinduesgardiner. Kombinerer for eksempel monokrom med mønstrede pletter og sætter så interessante accenter i udformningen af ​​dit boligareal. Hvis du vælger pletterne i farver fra samme farvefamilie og stemmer overens med farveskemaet i resten af ​​indretningen, skaber du et harmonisk overordnet billede. I øvrigt ser plisserne særligt store ud i værelser med store vinduer eller i værelser med flere vinduer.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Farverige vinduesgardiner

Farve er nøglen - selv på dine vinduer. Især når det er koldt og gråt udenfor, lyser et levende farvefarve på vinduet straks dit humør effektivt og giver dit opholdsrum en behagelig og levende stemning. Især rullegardiner ser godt ud, når de holdes i en lys farve og står i kontrast til resten af ​​rummets design. Især i ellers simpelthen møblerede værelser eller lejligheder i den temmelig kølige industrielle stil, har et farvet vindue gardin eller farverig rullegardin en forfriskende og forfriskende effekt.

Vindugardin med motiv

Den nyeste trend i vinduet gardiner er store, iøjnefaldende design. Uanset om det drejer sig om grafiske billeder, dyremotiver eller andre mønstre: Et motivgardin giver en klar erklæring og giver dit hjem den individuelle notat, som du ønsker. Gardiner med store udskrifter og motiver er særligt effektive i moderne stuer. Modellen, der præsenteres her, viser det britiske flag og supplerer form og farve, ret fastholdt, men meget moderne indretning og tydeligt viser hvilken type der kunne bo her: ung, moderne, urban.

Traditionelle vindue gardiner

Hvis du foretrækker det mere klassisk og har oprettet i overensstemmelse hermed, ud over de seneste trends i vinduesdesign har du mange flotte, traditionelle vinduesgardiner at vælge imellem. Klassisk hvide, halvgennemsigtige butikker kan kombineres med farverige og uigennemsigtige dekorative tørklæder. For eksempel har gardinerne præsenteret her en subtil blå farve. De barokke mønstre på højkvalitets stof giver gardinet såvel som hele rummet et uforligneligt tegn mellem klassisk og moderne og ser også meget elegant og luksuriøst ud.

Frostet glas i stedet for vinduesgardin

Et godt alternativ til det klassiske gardin er et vindue lavet af frostet glas eller foliebelagt ruder. Det skandinaviske selskab I maj tilbyder dias i forskellige variationer, der bringer den frostede glas effekt til dit vindue. Så dit værelse er beskyttet mod syn, gennemskinnelig og også smukt indrettet. I udskrifter og udskæringer har du valget mellem orkideer, græs eller andre blomsterplanter og katte, der sidder på vindueskarmen.

Persienner af træ

Persienner skal ikke altid være fremstillet af kunstige materialer. Der er meget smukke modeller af lys og mørkt træ, som giver din stue en ædel berøring straks. Mørkt træ er især velegnet til kolonistil værelser. Lys træ kan være effektivt i rustikke, skandinaviske og middelhavsstil værelser. Skønheden i dette naturlige materiale er, at det ikke bare ser godt ud. Træ tilføjer en mere hjemlig atmosfære til dit værelse i en jiffy, der udstråler ro og varme, mens den stadig er levende og dynamisk. Ideelt set kombineres træpersienner med lys hvide eller flødevægge. Hvis du har flere møbler lavet af lignende mørkt træ i dit værelse, er tilsætningen af ​​de specielle persienner optimal og er en ægte iøjnefaldende, som alle besøgende vil bemærke.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

35 − 34 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: