Moderne husindgange – 7 eksempler på det perfekte første indtryk

Indgangen har en repræsentativ funktion og har afgørende indflydelse på det første indtryk af gæsterne og de besøgende på
har vores hjem. Derfor bør man overveje designet af
I intet tilfælde forsømmer indgangsområdet og sørg for at
at han ser venlig, indbydende og elegant og en god smag
giver til, hvad der venter os inde i huset. Vi har dig til
Inspiration udarbejdede syv moderne husindgange, der hver har en
har sin egen karakter og udstråler stil og personlighed.

1. Moderne klassiker

Vores første indgang er en sand klassiker til moderne familiehuse. Han ser venlig og moderne, diskret og elegant ud. Ingredienserne: En antracitfarvet dør i den lyse facade og perfekt koordinerede tilbehør som klokke, lampe, postkasse og husnummer. Derudover er et par friske potteplanter - færdig den indbydende indgang.

2. Kunst ved huset

Lidt mere iøjnefaldende og ekstravagante præsenterer sig selv denne indgang, som kun giver et indtryk af bredden og den røde malede sidevæg. Derudover er der en ekstremt bred dør med en lateral rotationsakse og en kunstskulptur under baldakinen, som tiltrækker alles opmærksomhed.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

3. Creative og farverige

Det bliver endnu mere farverigt i dette billede. Her blev indgangen til huset med en rød dør og farverige mosaikfliser iscenesat og lavet et blikfang af facaden. Så hver gæst og besøgende ved straks, hvor det går.

4. Maksimal minimalisme

Meget enklere og reduceret er det ved dette indgangsområde. Her blev der brugt klare linjer og et no-frills designsprog, der suppleres med subtile, neutrale farver. Som en fremhævning flatter de nøjagtigt designede småsten i forhaven øjet.

5. Ingen træ sti

Frontdøre af træ er stadig meget populære og kan ofte findes i indgangen til moderne huse. Ikke underligt: ​​de udstråler naturlighed og varme og danner en smuk kontrast til de ofte blanke, puristiske designede facader af nutidens arkitektur.

6. Sten på sten

Ikke kun træ, men også natursten og beton spiller en stadig vigtigere rolle i udformningen af ​​et moderne hus indgang. Her møder glat, grå sten omkring indgangen røde mursten på resten af ​​huset. Området omkring døren blev justeret til indgangen, hvilket skabte et ensartet og indbydende overordnet indtryk.

7. Fancy eyecatcher

Er det stadig en dør eller et kunstværk? Denne indgang gør det klart, at 08/15 har ingen chance i dette hus. Døren er designet på en skulpturel og geometrisk måde og tiltrækker alles opmærksomhed både i lukket og i åben tilstand.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

28 + = 38

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: