Dina fönster har just lagts. Det återstår att slutföra ytbehandlingar: detta innebär beläggning av väggen runt ramen, och utför utjämning av ytor vid de inre väggarna och fasaden.

material som behövs

Att agera behöver du följande utrustning: 1 massa, en mejsel, en skruvmejsel, en hammare, en förpackare hammare, ett vattenpass, lod 1 1 set kilar, pinnar, en murslev 1 linjal, murslev 1, en murslev tätning, en konsol, förslutningsflikar, skruvar, brädor, en halv rund stav, naglar, linfröolja, cement och gips.

Coat omgivande fönster: Operation förberedelse

Blöt väggar och brister för att underlätta vidhäftning med murbruk. Recap utrymmen där ankarbultarna är placerade, men inte släta, beläggning bättre ta på en ojämn yta. Låt torka totalt.

inre beläggning av Pose

Bifoga en hand trä blad och sidan av upprättstående, till toppen och vid gränsen för beläggningsskiktet. Kontrollera med en vertikal nivå för att avgränsa inom snedhet. Se till slutet av plankan några centimeter skyddar ramen. Applicera plåstret till gips i felet, behandla hela ytan för att ansluta alla luckor. Jämna gips till regeln att få en ren yta.

yttre beläggning Pose

Förbered stöd för att ta itu med externa sidostycken. Låt återhämtning av en del av ramen och stöd. För att göra detta, placera virkes glider på väggen runt ramen och hålla dem med metallpluggar enligt fästa märken. Kontrollera alltid locket på ramen, stöd och planhet på knuten styrelsen. Väter den yta som skall skyddas; projicera murbruket på sitt stöd med murslev och spackel. Sträck hela på hela ytan, först ha skyddas innan fönsterbrädan. Jämna till ytan med en murslev. När konsolideras, efter 48 timmar, ta bort pluggar och formen med hjälp av en hammare.