En dränerings Felfunktioner kan skada en tvättmaskin. Det finns en särskild risk att spin slutar att fungera. Därför är det viktigt att regelbundet tömma systemet för att rengöra maskinen och se till att det fortfarande fungerar.

Konsekvenserna av en tvättmaskin Töm

När du startar ett program för tvättmaskinen och du hör start crunches, betyder det verkligen att pumpen måste ändras. Å andra sidan, om efter tvätt fungerar avlopp intermittent, är det också nödvändigt att byta ut pumpen och kontrollera motor propeller. Slutligen, om pumpen inte startar, och om vattnet samlas, är problemet troligen allvarligare. Filtret kan sättas igen, vilket stödjer slangpumpen eller tömningsslangen kan vara blockerad.

Allt om tömning en tvättmaskin

Drain dörren till en tvättmaskin är vanligen på den lägsta nivån av maskinen till att mycket vatten kan strömma. Att tömma vätskan, är det först nödvändigt att öppna plattan som döljer systemet. Sedan få ut slangen och placera den över en hink för att inte översvämma golvet. En knapp aktiveras sedan i motsatt riktning moturs för att dränera. Vid slutet av flödet, returutloppsröret och stänger luckan.