12 kølige ideer til mere opbevaring i din gang

Lagerplads og organisation er de to hjørnesten i hvert hjem. Først da, når alle redskaber har deres plads og alle vores hjerter er til stede, bliver fire vægge et hjem. Nogle gange er det ikke så nemt at skabe nok lagerplads, ikke? Især i indgangsområdet, som ofte kun giver et lille fodspor og takket være sko, jakker og jakker, kan det hurtigt blive rodet. For at holde tingene nede i gangen hjemme, har vi samlet 12 kølige ideer til mere lagerplads i gangen. Hvem sagde at køligt design ikke kan være praktisk? Lad os tage et kig sammen!

første Stilfuld vægdekoration til den smalle gang

Ofte består indgangsområdet af en smal korridor, der fører os enten direkte ind i stuen eller andre værelser som badeværelset. Et sådant smalt rum præsenterer naturligvis vores indretningseksperter med særlige udfordringer. Smalle væghyller, der skiller sig ud med et strejf af rustik stil fra muren, er ikke kun en god kontrast i den kølige moderne gang. De giver også plads til et vidunderligt personligt billedgalleri. Forresten: bemærkede du loftbelysningen? Lampen er skjult bag et træpanel, der var lavet af samme træ som hylden. En stor detalje!

For det andet Individuelt lagerplads så langt øjet kan se

En særlig effektiv metode til at bruge rummet i indgangsområdet er selvfølgelig indbyggede skabe. Installeret i fuld højde ændrer de layoutet på gangen, men uden at lægge for meget vægt på det. Et højere organisationsniveau er næppe muligt i gangen, ikke? Nu kan alle tøj virkelig gemmes i gangen. En højdepunkt, som eksperterne, i dette tilfælde tømmermanden har trylle op her i rummet.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

tredje Giv korridoren en ny funktion

Køkkenet er uden tvivl en af ​​de sociale centre i vores hjem. Men hvad med for eksempel vil vores gæster ikke først komme ind i vores hjem gennem gangen, men i stedet hilses vi straks i køkkenet? Især huse, hvis rum er lidt lavere, kan rededikationen af ​​korridoren være et godt alternativ. Det klassiske korridorkøkken findes stadig i mange gamle bygninger, men finder altid vej ind i den nye bygning.

4. Elegant lagerplads bag en spejlvæg

I dette seje eksempel opfylder spejlet to opgaver samtidigt. På den ene side takket være dens lysreflekterende egenskaber gør rummet rummet lysere og derfor større. På den anden side skjuler han klogt garderoben bag sig. En perfekt løsning til huset med elegant indretning og et lille indgangsområde.

5. Cool og praktisk på samme tid: stedet under trappen

Hvor ofte står vi over for situationen, at vi har mange gode ideer til gangen, men vi mangler pladsen alene? Især i gangen med trappe kan du synge en sang af den. Men hvorfor ikke gøre en dyd ud af nødvendighed og åbne rummet lige under trappen for dig selv? Der er trods alt mange ubrugte kvadratmeter under trappen. En god ide, ikke? Hvad med f.eks. Et skab, der er perfekt monteret af en snedker? Der vil ikke kun de tunge vinterjakker og alle dine yndlingssko finde et fast sted, men selv i salen, takket være denne lettelse er der pludselig meget mere mulighed for dekoration.

6th Koldt design til den moderne familie

Denne indbydende korridor sprænger med levende farver, hvilket gør det til det perfekte visitkort til hele hjemmet. På trods af det moderne designsprog, især de højt monterede transparente kasser og selvfølgelig giver det fantastiske kunstværk det nødvendige farverespil. Med andre ord, den kolde blues går simpelthen perfekt med det moderne design. Men det er ikke alt: lagerpladsen blev klogt forbudt fra synsområdet, så det næppe tiltrækker vores opmærksomhed. I stedet er den placeret enten i pakkehylderens højde, bag hoveddøren og inde i sædet.

7th En smart opbevaringsløsning: sædet

Vi har allerede beundret dem i vores tidligere eksempel. Tid til at give hende fuld opmærksomhed igen. Talen er naturligvis fra sædet. Bag dette uklare udseende skjuler en virkelig smart kombination af hukommelse og gode siddepladser. Din stil er fuldstændig tilpasses. Så vi ser i denne moderne korridor med obligationer fra kolonien og landskabsstilen et sæde, som næppe kunne være mere elegant, ikke? I øvrigt notere, hvordan garderobeskabet og sædet flettes i et enkelt element! Især interessant for den lille korridor.

8. En minimalistisk garderobe giver plads

Selvfølgelig behøver det ikke altid at være den klassiske garderobe eller skoskab. Også for stolen med garderobe er der en række rigtig imponerende alternativer. Hvad med f.eks. En minimaoist garderobe? I et moderne dække giver det masser af plads til jakker og sko, som altid kan beundres takket være den åbne konstruktion. Mindst lige så interessant for elskere af minimalistisk design som for dem, hvis gang er så lille, at de skal flytte til et andet rum for at tage deres jakke af.

9th Det personlige bibliotek til korridoren

Ingen møbelbutik ville vove at tage bogreol ud af sortimentet. Det har trods alt stor popularitet til denne dag. Lad os være ærlige: Bøger siger meget om os som et menneske. Det være sig favoritromanen, rejseguiden fra den sidste ferie eller gave fra en god ven. Bøger er noget meget personligt. Så hvorfor ikke placere dem, hvor alle virkelig kan se dem? Alle, der er ved døren, ved, hvor vigtigt dette medium er i vores liv. Og vidunderligt at se på er boghylden alligevel. En personlig måde, især at lave den smalle korridor.

10th Møbler brugt multifunktionelle

I dette charmerende indgangsområde med skandinavisk stil er alle møbler ikke kun brugt på en måde. Næsten multifunktionelt følger denne korridor. Så ikke kun garderoben giver plads til yderligere kurve, sædet rummer også mange slots. Det halvgennemsigtige design sikrer den perfekte blanding af æstetik og nytteværdi. Selv den lille kabinet bruges til at placere yderligere dekorative ting i gangen. Nice detaljer: På bordet kan du ikke kun forlade personlige beskeder, men også dit besøg kan fortsætte her.

11. Creative garderobe gør den lille hall en oplevelse

Dette udsøgte eksempel er det bedste bevis på, at mere lagerplads kan gå hånd i hånd med elegant design. Men ikke kun det. Med de mange kreative ideer, vi møder i denne gang, bemærker vi næppe, hvor lille det faktisk er, ikke? Bemærk også garderobeskabet, som simpelthen blev lagt direkte på væggen. Eller endda den buede form af sædet inviterer os til at tage plads på det. Bare perfekt. I øvrigt finder du her 7 yderligere inspirationer til den perfekte gang. Tag et kig!

12th Industriel højdepunkt: det lodrette skoskab

Vores sidste eksempel tager os ind i en verden af ​​industrielt design. Selvom denne hall præsenterer sig tydeligt med rustikke træelementer, men dets grundlæggende karakter forbliver tydeligt industrielt. Frem for alt er vi overbevist af det spektakulært iscenesatte lodrette skostativ. På hele højden af ​​korridoren giver det meget plads, og takket være den indirekte belysning er det tydeligt højdepunktet for hele indgangen. Ikke kun egnet til skoelskere.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

33 + = 41

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: