Strippning av en metallgrind är ett jobb som kräver resurser och tålamod. Flera lösningar finns tillgängliga: den termiska stripp, kemiska eller mekaniska. Den fråga som passar dig bäst.

Den mekaniska avdragning av metallgrinden

För att utföra en mekanisk rengöring, rekommenderas att skydda händerna innan du börjar rengöra metal gate. Starta sedan arbetet med hjälp av en rund borste du kliver på en enhet borr, var noga med att hålla kameran och inte gå för fort. Använd sedan en mässings mjuk borste för att skura svåråtkomliga ställen och ta bort rost. Om rost kvarstår behandla din portal efter tandborstning och låt torka 24 timmar.

Termisk stripp metall grind

Termisk stripp är lätt att utföra. Ha din värmepistol och montera den på facklan för att rengöra metal gate. Värm det medan repa färgrester. På kort tid kommer du att få ett perfekt resultat och portalen kommer att bli som ny.

Den kemiska etsning av metall grind

För att utföra kemisk etsning, först ansöka renare generöst på portalen med hjälp av en pensel, låt sitta en stund. Fram till frysningen träder i kraft, ta hand om den andra sidan av portalen. Produkten kan skada lacken på din metal gate, så vi rekommenderar att du använder en målare kniv för att skrapa och ta bort färgen på platser där det är skalade bort. Känn dig fri att lägga till en andra skikt av färgborttagningsmedel för att maskera rostskyddsfärg i allmänhet ligger vid foten av portalen.