Dekorér juletræet på en moderne måde

Vi er midt i Advent-sæsonen, og så langsomt kan du tænke på det, som juletræet i år
skal se ud. Hvis du tilhører de mennesker, der har deres træ hvert år
dekorere igen med de samme smykker, eller til fraktionen på
Traditionelle ornamenter som den obligatoriske træplante, rød og gylden
Bolde, halmstjerner, engle og tinsel, du kan sikkert springe over denne artikel.
For alle de andre har vi bragt nogle trends og ideer til dig
vis hvordan du kan dekorere dit juletræ moderne og stilfuldt i år
kan stadium. Fra reduceret minimalisme til munter
Kitsch, fra nordisk hygge til farverige alternativer, viser vi dig
de hotteste tendenser omkring juletræet. Nyd browsing og
Indret!

Cool mellem kitsch og klassisk

For dig, uden kugler, er stjerner og klatring ikke noget juletræ virkelig færdigt, og du har intet imod en anstændig del
Kitsch i Advent-sæsonen, men vil ikke have dit hjem endnu
klassisk og traditionel udsmykning? Så har vi til dig
perfekt løsning: velprøvet (udtalt en stjerne på toppen af ​​fyrretræet,
elegante bolde og en masse glitter) gør i ukonventionelle
Julfarver som pink og lilla er iscenesat. Derudover et par stykker
fluffy fjer, en lyserød elg med fjer boa på mantelpiece og a
et par mousserende disco bolde, der erstatter nogle af de mere klassiske
- og færdig er det moderne, funky juletræ med et strejf
munter kitsch og en god klip af klassiker.

Moderne minimalisme

Som allerede nævnt har den allestedsnærværende minimalistiske trend i år gjort det til juletiden og glæder fans af reduceret purisme med enkle former, subtile farver og alternative dekorationsideer. I øvrigt finder vi denne tendens ikke kun i juletræets smykkegruppe, men også når det kommer til selve træet. Flere og flere mennesker gør uden den klassiske, ægte gran fra skoven og i stedet udvej til moderne, kølige alternativer som denne stålramme af Karl Waldemar Peters. Kærligt dekoreret med grå og coppery bolde - færdig er den moody iscenesatte juledrøm for purister, som ingen træ måtte opgive sit liv. Nice bivirkning: Selv de irriterende nåle er på denne måde sne fra i går.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Enkel og delikat

Fra Skandinaviens forfriskende sindsro har vores eksperter jäll & Lad være med at blive inspireret, da de designet disse flotte dropdrop vedhæng i tåreform. Med sine enkle, men imponerende silhuet og delikat pastelfarver disse dråber er harmonisk, venlig og afslappet og så omdanne vores juletræ i en personlig julegave drøm af en særlig slags. Forsiden af ​​traileren blev malet i farver, på ryggen, de bringer med varmt træ, den Naturen i vores fire vægge. de seje dripdrops er lavet den måde i en traditionel familie i Erzgebirge.

Nordisk strik chic

Nordic fortsætter med vores næste juletræs dekoration idé. De hæklede julekugler af em.do nordisk stil er lavet af ren bomuld i kærlig håndarbejde og udstråler på en meget smagfuld måde vinteren skandinavisk stil på juletræet. Uanset om man nu beslutter sig for klassisk julerød og hvid, for moderne grå eller andre, poppier farver, er det helt op til den personlige smag. I øvrigt medfører disse smarte hæklede bolde også en anden fordel: de er garanteret ubrydelige og er derfor også ideelle til familier med små børn og / eller legende kattepotter.

Geometrisk og farverig

Vi har allerede nævnt, at geometriske former for tiden er efterspurgte og også konkurrerer om juletræet til klassiske kugler. Tilsvarende er alternative, naturlige og bæredygtige materialer mere efterspurgte end nogensinde i år. Hvis du ikke kan få nok af begge tendenser og gerne vil se dem forenet i et smykke, anbefaler vi dig de farverige ornamenter af Paperflap, som du kan designe dit juletræ individuelt og originalt. De kølige blikfangere af højkvalitetspapir leveres forsynet og perforeret, så du nemt kan montere dem selv med lidt lim og fingerspidsfølelse. Det perfekte alternativ til dem, der kan lide ekstraordinære juletræsindretninger og julefarver - og de kan også godt lide at tage deres Advent-decorer ind i det næste år.

Drømmer om en hvid jul

Vi har allerede fortalt dig, at farven hvid er en af ​​de største juledekostrender i år. Selv når det drejer sig om juletræets design, er rent hvid øverst på mange ønskesedervifter - og ikke kun i form af bolde, lys og andre smykker, men også med selve træet. Juletræer, der ligner dækket med lyspulver sne, er et stort hit i advent husholdninger. Hvis du ikke ønsker at købe et kunstigt træ, kan du drysse din ægte gran med en hvid deco spray og derved oprykke dit eget hvide vinterlandskab hjemme. I øvrigt ser de hvide grene også meget smukke ud i sølv eller guld eller i sarte pastellrosa ornamenter.

Lys og intet andet

Også vores sidste Dekotrend til juletræer 2015 flyder på den trendy minimalismebølge. Enkle træsorter bliver stadig mere populære, da de udstråler naturlighed og varme samtidig med at de præsenterer sig i trendy purisme og er også meget mere bæredygtige og holdbare end nyfældede graner og gran. Ægte purister afstår så fuldstændig minimalisme fuldstændigt på enhver form for smykker og sætter træet i stedet kun med et simpelt eventyrlys i scenen. Enkel, men meget effektiv. Så du kan fremkalde en atmosfærisk julestemning i din stue med meget lidt indsats.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 74 = 83

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: