Det er så nemt at oprette en lille stue

Vores stue er ofte det vigtigste sted for os. Ordet siger det allerede: det er det rum, vi lever i. Her ønsker vi at slappe af, tilbringe hyggelige aftener, modtage gæster eller slappe af med vores familie. Vi lægger stor vægt på møblerne, da det er det mest repræsentative værelse i vores lejlighed. Hvis vi har en stor stue, er det normalt ikke et problem. Men hvad skal man gøre, hvis rummet er begrænset, og vi stadig vil have det til at være smukt, funktionelt og behageligt på samme tid? Vi viser dig nogle måder du kan oprette din lille stue på, så du altid er komfortabel i det.

Ordre og struktur

Især i små stuer, bør du være opmærksom på, hvordan du deler rummet. Du må muligvis bruge din stue som et arbejde eller spisestue samtidig. Med lidt mellemrum mellem de enkelte områder er arrangementet af møblerne særligt vigtigt. Opret individuelle områder, hvor du f.eks. Placerer din siddearrangement i midten, indstiller arbejdsområdet i et hjørne eller på væggen. Gennemførelse af de enkelte områder med visuelle grænser på væggene, f.eks. Med hylder og billeder. Så din lille stue ser stadig pæne og strukturerede, hvilket gør det til at se større ud med det samme.

Luftig atmosfære

Først og fremmest bør du tænke på farveskemaet på dine fire vægge. Hvid er altid et godt valg for små værelser, men det er ikke for alle. Mørke eller meget farverige vægge er dog mere velegnede til store rum, så det er ikke tilrådeligt for en lille stue med for meget og for intens vægmaling. Bedre egnet er pastellfarver. De bringer farve ind i dit liv uden at knuse dig. Pastellfarver har et højt hvidt indhold, hvilket gør dem meget luftige, åbner rummet og giver det en let følelse. Du har et stort udvalg i farve design: Mint toner, lavendel, rose eller himmelblå er behagelige og venlige og kan også kombineres vidunderligt.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Spejl, spejl

Naturligvis spiller dekoration også en rolle i vægdesign. Du kan arbejde med billeder, ure og andre dekorative elementer. Især rart er spejle, især til små stuer. Spejleffekten giver rummet mere dybde og får det til at se større ud. Du behøver ikke at ty til et stort spejl. Vælg mindre spejle i forskellige størrelser og forskellige men matchende designs, dekorere et vægområde. Så du slapper af i området, hvilket vil påvirke hele værelset.

Sid i fred

Med dine sæde møbler har du forskellige muligheder. I en lille stue er det fornuftigt at skabe fleksible siddepladser. Disse kan derefter omarrangeres efter behov. Tænk på, om du hellere vil vælge en lille, fleksibel sofa i stedet for en massiv sofa og tilføj et eller to lænestole. Vores eksperter finder smukke modeller, der fungerer som iøjnefaldende og giver rummet et særligt preg. Orienter dig mod smal og luftig. Lænestole med filigree fødder er lettere at bevæge sig, men har også en visuelt løsningsvirkning.

Opbevaring gøres let

Sikkert du har brug for en hylde til din lille stue - du kan ikke slippe af med alle dine ejendele med al din kærlighed til orden og længes efter mere plads. Bare rolig, vores eksperter vil finde dig mange smukke hyldekonstruktioner, der ser vidunderlige ud på et begrænset sted og lader din bogsamling se godt ud. Vælg ikke en massiv blok, men snarere enkelt, kombinerbare hyldeelementer, åbne hylder, stigeholdere eller lignende. De ser lysere og mere luftige ud og tager ikke meget plads. Også med formularen må det virkelig ikke være et rektangel. Hylder, der er konstrueret asymmetrisk, er for eksempel mere dynamiske. De får rummet til at virke livligere uden at forårsage rod.

Sofabord i dag

Når man vælger et sofabord, kæmper mange af os stadig. I vores sind spænder vi stadig mod tante Erna, de omfangsrige modeller, der lover os meget lagerplads, vi kan lide, men lige så lidt. Det behøver du ikke. Kig efter din lille stue snarere et bord med bordplade og delikate ben. Også her gælder princippet: mindre og mere filigran er mere. Og selvom vi har mange ting, er stuen ikke et tømmerrum, og ikke alle møbler er primært der for at give så meget lagerplads som muligt. Vi vil hellere slippe af med nogle unødvendige ting og få mere plads til æstetiske møbler.

Plads ved vinduet

Nogle gange er løsningen på vores problem lige under vores næse, men vi ser det ikke. Også åben for ukonventionelle ideer. For eksempel, hvad med dit vindueskarme? Er hun meget bred, kan du bruge stedet? Hvis ikke, kan du muligvis udvide og konvertere det som en bænk? Pynt vindueskarmen med puder, puder og tæpper, og du vil have et solskinnested, hvor du kan tilbringe timer i at gennemse din nye bog og nyde en kop te.

Bits og stykker på væggen

Hvis du har mange stykker, men du ikke vil have dem hele tiden på bordet, eller hvis du vil søge efter dem permanent i kasser, kasser og skuffer, er terminalstrimler en god ting. Terminalbåndene fra vores ekspert genbruges af gamle materialer, der leveres med nye funktioner og opgraderede produkter. At leve på en bæredygtig måde gør det nemt! Fix en eller flere terminalstrimler i en gruppe på væggen og opbevar de små ting, der ikke ligger andre steder og skal være inden for rækkevidde. En idé: Terminalstrimler arbejder også for aviser og blade, når du ruller dem op.

Meget i en

Lad os nu introducere to produkter, der er designet som komplette løsninger og fungerer godt. For den ene har vi den multifunktionelle sofa med mange ekstrafunktioner. Du kan udfolde det og bruge det til at sove, hvis din lille stue er på samme tid dit soveværelse, eller selvfølgelig hvis du har besøg. Multifunktionssofaen består også af forskellige elementer, der kan bruges forskelligt afhængigt af dine behov. På højre side er et sofabord integreret, og et ekstra element tjener som opbevaring samt et justerbart arbejde og skrivebord. Med denne sovesofa er du forberedt på alle situationer uden større omlægning og konstant rydning op.

Alt i ét

Endelig er der den radikale All In One-løsning til ekstremt små stuer, værelser i sovesalen eller delt værelse. Living Cube er et perfekt eksempel på effektivitet og design. Kuben består af en komfortabel hems, et klædeskab med skostativ, hylder til bøger, tallerkener og cd'er, fold-out-arbejdsstation, tv-skab og meget mere. Der er forskellige versioner af terningen, så du kan sammensætte en terning i overensstemmelse med dine behov. Indersiden af ​​terningen kan bruges til forskellige formål: Som opbevaringsrum til din cykel og husholdningsapparater, som en garderobe eller som en ekstra arbejdsplads. Kuben passer ind selv den mindste stue og er det perfekte udtryk for bylivet.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

19 − = 14

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: