Den billige variant til huset: Container House

De fleste tyskere drømmer om deres eget hjem. Imidlertid går udgifterne til mange familier ud over den finansielle ramme og efterlader mange med ønsket om at have deres eget hjem i det fjerne.  

Vi søgte efter en omkostningseffektiv løsning og fandt den. Vi taler om containerhuse. Især her i Tyskland er der flere og flere tilhængere af denne tendens. Nogle af jer kan ryste hovedet, men vi vil vise dig, hvor behagelige enhederne kan være ved hjælp af levende eksempler. 

Hvor meget er en container?

Omkostningerne ved en brugt container kan variere meget. For en 40 fods (ca. 12 meter) lang container betaler du mellem 1000 og 3000 euro. For omregningen skal man estimere mellem 7500-10000 euro pr. Container. I øvrigt er der næppe nye containere i Tyskland. Man adskiller sig mellem de to grupper brugt og som ny.

Beholderen skal isoleres?

Havbeholdere er konstrueret som godsbeholdere i letvægtsbyggeri. De består stort set af korrosionsbestandigt stål, der er forsynet med en beskyttende lak og en lakering og på Expodidharzbasis. Derfor kræves en isolerende isolering og en flerrudsrude for at opnå en behagelig indetemperatur og holde den konstant.

Hvor kan jeg opsætte beholderne?

I byggelovgivning gælder ikke kun nationale, men også regionale regler. Derfor kan man ikke ensartet sige, om det er tilladt at oprette beholderen, men skal skelne fra sag til sag. Det er derfor absolut nødvendigt at forud læse statsbyggeriets bestemmelser i den respektive føderale stat eller at henvende sig til kommunens bygningsmyndighed for at høre. Derudover skal det skelnes, om beholderen er planlagt på lang sigt eller kun anvendes midlertidigt. Hvis beholderen kun skal opstilles over en bestemt periode, spiller størrelsen igen en afgørende rolle.

Beholderen

Hamburg-selskabet beholderbunden sælger containere, der bruges på den klassiske måde til godstransport eller ombygges til boligenheder af nogle arkitekter og designere. beholderbunden er et velkendt kontaktpunkt for nye og brugte containere over hele verden.

Normalt er de færreste containerhuse i Tyskland faktisk bygget fra gamle skibsbeholdere, men er allerede fremstillet som standardiserede enheder. For eksempel har der længe været beholdere, der opfylder energistandarden for et passivt hus.

Forøgelse efter ønske

At containerhuse kan være ganske stilfulde og farverige, beviser denne variant. Til opførelse af det ekstraordinære hus blev der brugt almindelige forsendelsesbeholdere, som har en længde på næsten 12 meter og en bredde på ca. to meter. Beholderne kan stables oven på hinanden, så du er fantastisk fleksibel i designet som byggemester. Især når det kommer til at øge boligarealet, er denne variant et klogt alternativ til den sædvanlige husbygning. Også åbningerne som dør og vindue kan installeres som ønsket. 

Det indre af dette hus giver også en overraskelse. Med et trægulv og træmøbler er dette containerhus på ingen måde dårligere end et moderne enfamiliehus.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Lille, men kraftig

Enhver, der bliver lidt skræmt ved synet af dette beholderhus, fordi han mener at du skal gå uden for hans personlige hygiejne, er det roligt - fordi det kun er et vaskeområde, der er tilgængeligt udefra. Selve huset har en stue, et soveværelse, et badeværelse og et fuldt udstyret køkken. De overlejrede beholdere er forbundet med hinanden via en filigran trappe.

Møbleret mikro lejlighed

At bo i en havcontainer betyder ikke, at du skal ofre komfort. Udvikleren af ​​dette mikrohus formåede at omdanne en 20 fods container til et ideelt udstyret hjem. På 13 kvadratmeter vil du derfor finde en kombineret stue og soveværelse, et badeværelse og om nødvendigt en integreret arbejdsplads. På den seks kvadratmeter terrasse kan du nyde solskin og lade dine øjne vandre over omgivelserne, hvor du har placeret dit mikrohus - hvor det end måtte være!

Containerby i Berlin

I Berlin Treptow-Köpenick startede de et meget specielt projekt med nedlagte containere: containerbyen. Her vil eleverne finde overkommelige og kærligt møblerede lejligheder. I mere end 200 containere finder du små enkeltlejligheder, 2-personers fælleslejligheder eller opholdsstue til op til tre personer. 

På grund af facadens rustfarvede farve synes lejlighederne at vænne sig ved første øjekast og ikke nødvendigvis hyggeligt. Men netop dette materiale, nemlig Corten Steel, er ekstremt robust og holdbart. Han lover også en god isolering og sikrer dermed et behageligt indeklima.

Hus med forskel

Et containerhus har sin charme, men du kan ikke forestille dig at bo i det? Så kan et besøg i denne ekstraordinære feriebolig være rigtigt for dig. Her i Sydkorea kan du forsigtigt henvende sig til charmen og fordele ved et containerhus og bestemme hjemme, om den stil også er for dig. 

En af fordelene ved dette hus er uden tvivl det store vinduesfront, som giver et behageligt, naturligt levende miljø. Indretningen er blevet holdt minimalistisk og i stedet lader miljøet handle i stedet.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: