Renovera ditt kök backsplash: våra tips!

En mycket gammal kakel mönster kan finnas en tendens i ett kök. Men att vara ärlig, är helt enkelt väldigt brickor av 80-talet. Färgerna är tråkig och föråldrade. Oroa dig inte! Du behöver inte ta din hammare och krossa allt för att förnya ditt kök kakel. Idag finns det många tips för att förnya credenza bibehållen plattorna på plats. Hur? Här är våra tips.

Måla hans kök stänk

Detta är det enklaste och snabbaste lösningen för att ge en ansiktslyftning till sitt kök eller hans badrum. Alla byggvaruhus erbjuder en eller flera rader av färger för att täcka golvet. Dessa färger används i köket eller i badrummet, de finns i många färger.

Om du vill måla din credenza, först rena. Och om ett skikt av färg redan finns, slipa. Målningen uppstår mycket enkelt med hjälp av en pensel eller en roller. En gång installerat och torr, skänken är rutinproblem rengör såväl som en konventionell bricka.

Fråga dekorativa plattor

De dekorativa plattor är också ett enkelt sätt att förnya credenza. Dessa plattor finns i naturmaterial eller i form av laminerade plattor. De erbjuder därför en mängd olika mönster och färger. Du kan även be platta effekt och få utseendet av sten, trä, skiffer, metall, etc.

De dekorativa plattor är mycket prisvärd. De finns i olika format för kök och badrum. Att lägga dekorativa plattor, måste du rengöra din stänk sedan lägga plattan. Beroende på modell använder du tejp eller lim.

Relook tilltro kök
© George Robinson Kitchens

Applicera endast plattorna bakom spishällen

Etiketterna att lysa upp din gamla credenza

Mer efemära än målning och dekorativa plattor, klistermärken som används för att dekorera en stänkplattsättning förenas. De används på konventionella plattor eller målade plattor. För klistermärken i livet är optimerad, köpa modeller avsedda för dammar och följ installationsanvisningarna. I själva verket, klistermärken uppstå på ren och helt torr credenza.

Coated och polerad betong för att täcka credenza

En backsplash kan också vara täckt med en beläggning. Läggs på en ren sida vid sida, kan beläggningen anpassa sig till vatten funktioner och ge dem en modern twist. Du kan arbeta som du vill. Med det kommer dina väggar vara slät eller borstas.

På samma sätt kan du använda polerad betong för att renovera ditt credenza. Den stora fördelen med detta material är dess styrka. Den polerad betong används i varje rum i huset, på väggarna som golvet. I köket, polerad betong gäller både på skänk och arbetsplanen för en strålande enhet!

credenza kök
© lulu - Fotolia.com

XXL plattor över

Och ja! Det är möjligt att sida vid sida golv. För ett resultat till toppen, väljer vi en XXL kakel. Vår favorit hjärta är för trä look plattor som värmer modern mat, samtidigt som dess roll när det gäller vattenbeständighet, hållbarhet och enkelt underhåll.

Tavlan färg: kul och praktisk

Du kan också välja tavlan färg. Att gälla efter en skikt av din gamla credenza, kommer det att bli den nya lekplatsen i köket. Påminnelse, inköpslista, söta lilla ordet, ritningar, ett kök stänk tavlan färg kan vara ett klokt val. Den är lämplig för både modern mat, men också den mer traditionella köket, eftersom det ger en neutral, modern touch.

Renovering tilltro kök tavlan färg
© Ixina

Skiffer backsplash blir din nya plats för uttryck!