Säg adjö till fläckar och fingeravtryck!

Rostfritt stål är ett material som har en tendens att bli smutsig mycket, ser för snabbt. Fläckar, fingeravtryck på credenza, kylen eller på spisen, det finns en mängd hemgjorda recept och mycket ekonomiskt att bli av med! Deco.fr berättar allt!

Tips 1: med såpvatten

För att rengöra din köksmöbler eller små apparater i rostfritt stål, ta en svamp, tvål och varmt vatten. Blöt en svamp i tvålvatten och rengör väl. För att lämna några spår, torka alla snabbare med en mikrofiberduk.

Tips 2: koka ihop en vit vinäger baserade blandning

Du rengjort rostfritt stål, men få spår kvar? Ha en trasa fuktad med en blandning av vit vinäger och vatten. Blanda i lika delar båda ingredienserna, gnugga försiktigt och sedan torka. Varning: Använd aldrig ren ättika för att orsaka irreparabla attack din rostfritt!

Tips 3: använd olja och citron

Lika effektiv spets: Använd en oljebaserad dressing och citron. Gnugga rostfritt stål med en mjuk trasa och polera. Ditt kylskåp och din tråkiga och färgade möbler visar färger!

Tips 4: med den vita stenen

För att upprätthålla varje dag dina handfat, sideboards eller annan anordning rostfri, anser den vita stenen eller clay stone. Med en svamp, du försiktigt gnugga och skölj. Mer banan!

Tip 5: att blanda vatten och mjöl

Här är ett annat tips, snarare original och lätt att utföra: strö stor del rengjorts mjöl, sedan ren med en fuktig trasa och skölj. På en skänk, placera mjöl direkt i svampen som fuktats med vatten. Sköljning, torka sedan. Enkelt, eller hur?