En vacker entré med en väl vald kakel

Den kakel är fortfarande trend. Han hållit jämna steg strömmar och idag imiterar perfekt de finaste materialen. Naturligtvis oförstörbar, är det den perfekta beläggning för en post plats hög trafik. Men inte fråga om en föråldrad mark: vi väljer den nya trenden att spela kort former, material och färger enligt våra önskemål.

Kakel idiotsäker till ett inlopp

Plattan finns i många material, vilket allas obegränsade valmöjligheter. försiktighet måste dock vidtas för att välja en ingångs kakel tål många kommande och gående. Så det borde inte repas. Bättre också se till att dess färg har ett vackert liv under hot om förekommer snabbt intetsägande och tråkig. Ingången är platsen för huset blir smutsig som hans plattor måste motstå vatten och tål samma kemiska rengöringsprodukter. Den sandsten uppfyller dessa punkter när den rang UPEC. Den står för slitage, indrag, motståndskraft mot vatten och kemiska produkter.

plattor
© Castoramatile post
© Fioranese Ceramica

Foto: Castorama / Fioranese Ceramica

Porslinet har den dimension som du vill skapa en mycket traditionell eller modern inredning. De glaserade stengodsplattor är mycket uppmärksammad för alla möjligheter det gör deco både vad gäller färger och effekter som tryckt material. Om leran som för mycket, visar det sig känslig och måste vattentät för att motstå fläckar.

tile post
© Peronda

Foto: Peronda

Plattor i entrén oavsett stil

Det skulle vara synd att passera genom sublima aktuella trender inom inredning. Och kakel är inte gratis. Den levereras i pastellfärger eller mer markerade färg, det lämpar sig särskilt väl till entrén. Särskilt eftersom enligt läggningsriktningen väljs, är det möjligt att visuellt förstora ett litet entréområdet. Oavsett stil du vill - Dandy, rustik, industriellt, stads chic, etniska, bohemisk eller retro, till exempel - plattorna i en post är en bra idé. Det kan imitera natursten, trä eller skiffer för en slags anda, marmor för en elegant entré. Det härmar leran han tar den ädla accent men speciellt inte porositet. Det ger en perfekt illusion av väsentlig metall i en modern inredning.

grå plattor
© Leroy Merlin

Foto: Leroy Merlin

Specialbutiker och tillverkare är fulla av versioner av alla de vackra kakel som varandra. Formaten är flera, matt eller glans finish kan tillgodose alla smaker. Det är även möjligt att lägga plattor på golv och väggar i entrén. I detta fall kan man välja kakel eller kork skinnimitation vackert. Den klinkergolv också partners perfekt polerade betongväggar. Vid varje visar originalitet och ge uttryck för sin kreativitet för att mata ovanligt.

brun Tile
© Fioranese Ceramica

Foto: Fioranese Ceramica