Ennen-jälkeen: Tuore tuuli vanhaan asuntoon

Tänään vietämme sinut kiertämään asuntoa, joka olisi myytävä, mutta parempia aikojaan pitkään
oli takana eikä ostajaa löytynyt. Ennen omistajien suostumusta
päätti käydä kotikäynnistysasiantuntijoillamme Boite Maison päästä veneeseen. ne
lainasi huoneistolle raikkaamman, nykyaikaisemman kasvon ja avasi sen
Näin monet mahdolliset ostajat maistuvat. Tässä tulee
vaikuttava ennen ja jälkeen vertailu.

Olohuoneessa ennen

Olohuone näytti hyvin tummalta ja ahtaalta huolimatta antelias ikkunat ja laaja leikkaus. Lattiat ja lämpöpatterit eivät vanhanaikaisesti näyttäneet viivyttelemättä sinua rakastumaan tähän huoneeseen välittömästi.

Olohuone myöhemmin

Nykyään olohuone on melkein tuntematon - vaikka lattiaa tai lämmitystä ei muutu. Asiantuntijamme tärkeimmät toimenpiteet olivat kuitenkin kirkas valkoinen ja moderni harmaa maalattu maali, sekä tyylikkäitä ja viihtyisiä huonekaluja ja lisävarusteita - ja jo olohuone tuntuu entistäkin houkuttelevalta ja ystävällisemmältä.

Etsitkö arkkitehtiä?
Kirjoita meille! Autamme mielellämme.

Hanki ilmaisia ​​neuvoja

Aula ennen

Lisäksi käytävä oli aikaisemmin epäröivä - pimeä, putkimainen käytävä, joka ei antanut mitään osoitusta siitä, miten se sopii kauniisti.

Käytävä jälkeen

Asiantuntijamme ovat tehneet ihmeitä vaikeasti leikatussa eteisessä. Painopiste oli jälleen tuoreina seinämaaleineen sekä moderneissa huonekaluissa ja lisävarusteissa. Erityisen vaikuttava on ilmakehän valaistus, joka takaa mukavuuden.

Ruokailutila ennen

Ruokailutila yhdistyy saumattomasti olohuoneeseen tarjoamalla samalla runsaasti tilaa, se näytti hieman inspiroivalta tyhjänä.

Illallisen jälkeen

Kotivaiheen ammattilaiset sopeuttivat ruokailutilan olohuoneen tyyliin käyttämällä kevyitä, neutraaleja värejä, moderneja huonekaluja ja hienostuneita lisävarusteita, jotta tila tuntisi kodikasta ja ystävällistä.

Keittiö ennen

Keittiö oli asunnossa todellinen ongelma: pieni ja kapea ja täysin vanhentunut ja ohut, hän tuskin puhui kenellekään, joka oli vaarassa katsoa.

Keittiö jälkeen

Asiantuntijat tekivät Schandfleckin keittiöstä houkuttelevan keittotilan ilman paljon vaivaa, ja kiinnostuneille kiinnostui siitä, mikä on mahdollista täällä. Seinien likainen keltaisuus antoi tien säteilevälle valolle ja säteilijä sai myös uuden maalikerroksen, jolloin huone näyttäisi paljon kirkkaammalta ja antelias.

Kylpyhuone ennen

Vanhanaikainen kylpyhuone oli myös muuta kuin juhlaa silmille. Täällä vain halusit päästä sinne mahdollisimman nopeasti ...

Kylpyhuone sitten

Kylpyhuoneen saneeraus ei todennäköisesti säästä asunnon ostajilta, mutta asiantuntijoidemme väliintulon jälkeen saataisiin ainakin käsitys huoneen henkistä potentiaalista.

Makuuhuone ennen

Lopuksi katsomme makuuhuoneeseen, joka esittäytyi edellisessä valtiossa tyhjänä ja huomaamattomana. Seinät tarvitsivat uuden maalikerroksen ja jotenkin sinun piti häiritä houkuttelevaa lattiaa ...

Makuuhuone sitten

Uudessa maalikerroksessa, tyylikkäissä huonekaluissa ja kauniissa lisävarusteissa paljain, nuhjuinen huone on tullut kodikas ja kodikas makuuhuone, joka kutsuu sinut tuntemaan itsensä hyvältä.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: