15 trendy have trends for 2017

Vil du vide, hvilke havetendenser der er i mode i år? Vi spurgte vores eksperter og gav dig den
hovedideer til det trendy udendørs område 2017 udarbejdet.

1. Vis forreste haver

Tidligere prærie senge var ofte prikkede jordoverflader med nøjagtig plantning og haven gnome bag jægerhegnet, de præsenterer sig i dag meget mere naturligt og individuelt med omhyggeligt udvalgte planter, materialer og harmoniske tilbehør.

2. Asiatisk inspirerede sten senge

Den fred og ro, vi søger i haven, finder flere og flere af os i asiatisk inspirerede stenhaver, der udstråler med deres Zen-faktor, afslappet harmoni.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

3. arne

Brandskåle og andre moderne ildsteder, der stilfuldt og elegant giver en romantisk bålpladsstemning på solrige sommernætter, har været i mode i flere årstider.

4. Naturlige materialer

Billige plast og plast er ikke længere i haven. I stedet dominerer holdbare og naturlige materialer som træ, sten, Corten stål og smedejern her.

5. Moderne landstil

Selvfølgelig er den reducerede purisme er stadig populær i haven, men at blive forenet med mere og mere en slags counter-trend - moderne land stil, der kombinerer moderne elementer som rene linjer og interessante detaljer med masser af naturligt og rustikt præg.

6. Have og altan som stue

Have, terrasse og balkon bliver mere og mere vores anden stue, som vi leverer med komfortable lounge møbler, puder, tæpper og co, for at gøre os føle sig helt komfortable hele sommeren.

7. Kog udenfor

Ikke kun stuen, vi bevæger denne sæson ind i det åbne, men også køkken og spiseplads. Fra XXL grillen til det fuldt udstyrede udendørs køkken er der nu den samme madlavningskomfort indendørs som indendørs.

8. Trend møder tradition

Blandede former, der kombinerer det bedste fra forskellige verdener, er i udendørsområdet helt hofte. Moderne linjer kombineres med traditionelle planter og moderne materialer med klassiske detaljer for en harmonisk sameksistens af gammelt og nyt, trend og tradition.

9. Middelhavsindflydelse

Ligesom hippe som japanske og andre asiatiske påvirkninger er dette års middelhavsdesign ideer, der gør haven til middelhavs-oasen. Disse omfatter egnede planter som lavendel, citrontræer, timian og co samt matchende dekoration i form af terracotta vaser, smedejernsbænke og meget mere.

10 trendy farver

Den moderne have præsenterer sig i en ret subtil farve. En vild blanding af lyse farver er i øjeblikket ikke annonceret. I stedet lægger du mange grønne og subtile accenter i hvide og delikate pasteller.

11. Trend planter

Hvad planterne angår, er succulenter og kaktuser definitivt på mode i år. Hertil kommer andre nemplejelige afgrøder som lyng og forskellige græs.

12. Bæredygtig havearbejde

Bæredygtighed er meget vigtigt i den moderne have - og ikke kun i planter og materialer. Det bruges også genbrugt, genanvendt og fodret i haven nye opgaver. For eksempel bruges paller, gamle trillebår og gamle dåser og flasker til at skabe kølige hævede senge og planter.

13. Urban Havearbejde

Selv de, der ikke har deres egen have, behøver ikke at gøre uden en grøn oase i 2017. Som led i urban havearbejde tendens, er alle ledige pladser i byen brugt til havearbejde - fra mini-balkonen til baghaven og fra vindueskarmen til det flade tag.

14 selvforplejning

At dyrke din egen frugt og grøntsager i haven eller på balkonen er i øjeblikket et hit blandt hobbygartnere. Ikke underligt: ​​det er sjovt, sundt og smager så meget bedre end indkøbte supermarkedsprodukter.

15. Lodret have

Endelig har vi en anden trend for dem, der ikke har meget plads i det udendørs område, men vil stadig gøre det smukt: Vertikale haver findes på husmure og gårdspladsens vægge og give dem liv, farve og stil.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 25 = 30

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: