Fælles cement gulve

Der er et gulv i hvert værelse og det er et af de mest stressede elementer i vores fire vægge. Fællesløs cement gulve er et godt alternativ i gulvdesign: De har et tidløst design, er nemme at rengøre og også nemme at lægge. Og der er mange andre fordele: På grund af den kontinuerlige udvikling af materialet er påfyldningsteknologien ikke længere bare på markedet i dag
Gulv til brug, men kan være glat på næsten alle
Overflade påført.

I årevis har vores ekspert Marcus Müller specialiseret sig i dekorative cementgulve i betonoptik med hans firma; hans firma tilbyder sine tjenester inden for produktion og forarbejdning af dekorative betonpyntegulve i hele Europa og giver dermed plads til lejligheder og kontorer, showrooms, butikker, restauranter, sports- og fitnessklubber, vådrum, biografer, indkøbscentre og
Hotel faciliteter et helt nyt ansigt. Her viser han os de mange anvendelser og fordele ved materialet.

vejrbestandig

En af hovedfordelene ved den ledige cementgulv: den kan bruges både indendørs og udendørs. Koldt og jævnt salt kan ikke påvirke gulvet, og det er derfor særligt velegnet til udendørs brug i frostbeskyttede områder. Ved at blande cementen med elastiske resiner af høj kvalitet forhindres dannelsen af ​​stygge revner og revner i overfladen selv under tørring.

yndlingsfarver

Spatelbundet er ikke kun godt på plan overflader - det kan også bruges til at designe trapper, vægge og lige møbler. Dens specielle æstetik kan også vises i mange forskellige farver - og dermed tilpasset kundernes individuelle ønsker. Og ud over det attraktive udseende har han også en praktisk fordel: Gulvet er skridsikker!

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Bad i beton udseende

Materialet til cementgulvet er meget vejrbestandigt og dermed selvfølgelig også optimalt egnet til fugtige værelser - for eksempel badeværelser. Takket være speciel forsegling og imprægnering kan påfyldningen også bruges i våde rum eller på bruserulve. Effekten er altid meget imponerende: Det ser ud til, at alt blev skabt i ét stykke!

Vandtæt og åndbar

Produktet er vandtæt efter hærdning, men stadig åndbar. Det er derfor også ideelt til brug på gulvvarme, og det sparer endda energi! En anden bonus: Behandlingen for hånd giver en ekstremt tynd total tykkelse fra 1,5 mm.

Professionelt håndværk

En af de vigtigste forudsætninger for at nyde det konkrete udseende af gulvet i lang tid er professionelt håndværk. På vores ekspert Marcus Müller Du kan være sikker på at du vil blive kompetent rådgivet og ekspertpersonale vil udføre arbejdet bagefter. Produktet giver også en særlig interessant mulighed for renovering eller modernisering, da spatelbundet kan påføres direkte på eksisterende gamle gulve som fliser, skræl, gipsplader eller marmor. Og det betyder i sidste ende det sparer tid, arbejde og omkostninger!

Elegant udseende

Moderne trends inden for indretning kan realiseres med innovative teknikker. Et cement gulv kombinerer teknisk perfektion og rent design i en moderne og individuel stil, der ikke kun er praktisk, men også ser ekstremt godt ud. Mørtelblandingen består af forskellige mineraler, specielle naturlige harpikser og udvalgte cementer, som giver gulvet i sin helhed en flair af natursten. 

Valg af krydsning

Et andet særligt højdepunkt for plastcementcementens æstetiske effekt: Betjeningen kan vælges frit. Her ser vi for eksempel klart forarbejdningssporerne på gulvet - en ønsket effekt, som giver rigeligt plads til individuelle designideer.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 36 = 44

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: