homage 360 ​​°: Alhaisen budjetin talo Leutkirch

Rakenna vähän rahaa? Tämä teki arkkitehtitoimiston mahdolliseksi Karl & Zillerin arkkitehdit tässä hankkeessa. Suhteellisen suunnitelman, suhteellisen pienen juoniston, tarkoituksenmukaisen suunnittelun ja käytettyjen materiaalien vuoksi, voitaisiin toteuttaa suotuisa suunnitelma. Asiakas järjesti toteutettavien käsityöläisyritysten myöntämisen ja tarkasteli halpoja rakennusmateriaalien toimittajia kustannusten vähentämiseksi. 

Tuloksena on moderni talo, joka oli harmoninen kokonaisuus kuution rakentamisen ja erikoismateriaalien käytön ansiosta. 

julkisivu

Talon julkisivu on rakennettu mustilla ikkunoiden aukkoilla sekä pystysuoraan asennetuilla, eri kokoisilla kuitumateriaalipaneeleilla. Kuitumateriaalipaneeleilla peitetyt julkisivut ovat parhaillaan renessanssia. Useimmissa tapauksissa tämä muunnos voidaan tunnistaa käyttämällä pienikokoisia levyjä. Tyypillinen hilseilevä kansi avaa monia luovia mahdollisuuksia erilaisten värien ja formaattien ansiosta. Tässä kuitenkin käytettiin suuria levyjä, joilla on hiljainen, säännönmukainen ja moderni ulkonäkö. Ikkunakeiden musta väri luo keinotekoisen syvyyden ja luo värikäs kontrastin yksinkertaiselle julkisivulle. Ikkunoissa on ylimääräinen syvä paljastus ja julkisivu on tullut esiin. Talon suunnittelussa on suunniteltu autokannen katto. Tämä myös integroi sisäänkäyntialueen, joka johtuu katosta suojatussa vyöhykkeessä. 

sijainti

Suunnittelun lähtökohtana oli pieni ja kapea 355 neliömetrin tontti, joka rajoittuu suoraan uima-järven luonnonsuojelualueella. Suunnittelupäätöksenä oli esteettömät näkymät maaseudulle, joka on voimakkaasti mukana sisustuksessa. Lähiympäristön läheisiin naapureihin talo näyttää melko suljettuna. 

Etsitkö arkkitehtiä?
Kirjoita meille! Autamme mielellämme.

Hanki ilmaisia ​​neuvoja

ruokasali

Talon tyylikkäät säännöt talon ruokasalissa. Betonikatto luo urbaanin tunnelman värikkyys ja karkea muottirakenne. Eri malleja tuoleista sekoittavat kuvan. Lisätilaa luodaan liukuovien avulla. Pinnan mustan maalauksen ansiosta tila on mitoitettu. Antiikkikaluste luo jännittynyttä kontrastia vallitsevaan sisätilaan. Sisustus pätee ja vain korostaa yksinkertaista sisustussuunnittelua.

Lisää ajatuksia teollisuustyylistä löytyy Ideabook: Huonekaluja teollisuuden charmia

olohuone

Olohuone avautuu suurille lasipinnoille ulko- puolelle ja jättää talon sisäpuolelle niin paljon kirkkautta. Pohjakerroksessa on avokeittiö ja olohuone. Oikealla puolella käytävä johtaa keittiöön. Keittiö on suunniteltu kokonaan valkoiseksi ja näyttää siten modernilta. Tila on valaistu kolmelta sivulta aukkojen läpi, mikä luo hyvin ystävällisen ja vieraanvaraisen huoneen, joka edustaa perhekeskusta. 

portaat

Betoniportaat johtavat yläkertaan. Älä pukeudu esivalmistettu osa on halpa vaihtoehto. Lisäksi raaka betoni luo karkean luonteen, joka vaikuttaa koko sisätilaan. Seinällä uppoavat valonheittimet asettivat vaiheet valokeilaan. Pohjakerroksessa asetettiin puulattia, joka oli maalattu valkoiseksi, mutta mahdollistaa puun rakenteen loistaa. Tämän seurauksena huone saa kirkkautta.  

Tärkeimmät tosiasiat yhdellä silmäyksellä:

Kustannukset: 195 000 euroa

Planner: Karl & Zillerin arkkitehdit

Sijainti: Leutkirch

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

26 + = 29

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: