En två toner väggen framför fönstret och de andra väggarna vita

fråga Carole

"God kväll, jag vill måla den för tillfället helvita rum min 4-åriga dotter. På norra väggen är en central fönster mot väggen finns ett däck säng, mot den västra väggen ett litet kontor i vänstra hörnet av den södra väggen en dörr. Jag vill använda tre färger: vit, plommon och violett. Kan du berätta vilken färg jag kan applicera på var och en av väggarna för att inte mörkare rummet som fönstret vetter mot en altan. Tack så mycket för din hjälp. "

Svar: en tvåfärgad vägg framför fönstret och de andra väggarna vita

Hej Carol är du ute efter att måla rum i ditt 4-åriga dotter vars enda öppning på utsidan vetter mot norr. Därför behöver rummet inte mycket ljusintensitet från utsidan och att åtgärda jag råda dig att undvika alltför mörka färger.

Betona väggen mitt emot fönstret för färg. Gå för en tvåfärgad vägg: basen i plommon till en höjd av 1 m och blek lila på resten av väggen. Du kan måla resten av de vita väggarna. Rummet kommer att förbli klart, medan med en färgglad touch. Om du vill att gardinerna till fönstret genom att välja en ljus och transparent tyg inte blockerar passagen av ljus. Ta färgen valts för den färgstarka vägg!

Du skickar oss också dina frågor Deco