10 strålende ideer til stedet under trappen

Værelset under trappen er ofte overset i mange hjem i hverdagen. Selv i små huse forbliver han ofte simpelthen ubrugt. Sommetider bruges den som opbevaringsrum til støvsugere, mopper og lignende. Mulighederne for at åbne rummet under trappen er meget mere talrige end man først kan tro på. Hvad med for eksempel med et stort gæstetoilet eller måske en behagelig arbejdsplads? For at overbevise dig om de vidunderlige muligheder, der tilbydes her, har vi i dag 10 strålende ideer til stedet under trappen. Du bliver overrasket!

1. Medieområdet

Trappen er sjældent linchpin af et værelse. Ofte er det planlagt på en sådan måde, at trappen går ind i lokalet, men bliver ikke selve centrum. Men hvis man ser på værelset under trappen, skal der i det mindste være plads til noget virkelig elementært. Ligesom musik for eksempel. Eller helt generelt medieunderholdning.

Tidligere midt i hver stue, i dag har tv'et en betydelig indvirkning. Eller du bør sige, ikke tv'et er blevet mindre vigtigt, men det lineære fjernsyn? Alligevel er det her, hvor fladskærms-tv virkelig kommer i sin egen igen. På den ene side som høj kontrast dekoration og på den anden side naturligvis som centrum for et nyoprettet medieområde.

2. Rumbesparende kontor

Hver aktivitet har sin egen plads. Der er en babble i børnehaven, madlavning i køkkenet og om aftenen er lysene slukket. Gangen på den anden side er kun transitstationen på vej til enten udefra eller bare et andet sted. Under en stor trappe kan du dog også vidunderligt oprette et værelse med en fast funktion. Din egen arbejdsplads, for eksempel. Mens hjemmekontoret ikke kun bliver mere og mere populært hos familier, men arbejdsgiverne også åbner mere og mere for denne mulighed, kan det pladsbesparende arbejde under trappen være en vidunderlig mulighed for at arbejde en dag om ugen hjemmefra. Af den måde: Hvem frygter at blive forstyrret af den konstante ind og ud, kan lægge på et gardin. Det bringer yderligere beskyttelse af personlige oplysninger.

Se her: Flere gode ideer til dit hjemmekontor.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

3. Gæstetoilet

Så det regner du virkelig ikke med. Hvem spørger om gæstetoilet, forventer et værelse i gangen eller i det mindste tæt på indgangen. I dette hus er der plads lige under trappen. Hvad er der kommet, men tilbud, der kan forbløffes. En gul oase. Vægfarverne giver rummets bredde, spejlet over håndvasken giver det et strejf af elegance. Alt er lige her.

Ønsker om mere geniale gæstetoilet design: gæstetoilet med det sikkert noget!

4. Den private kathule

Hunden har sit hundhus i haven, men selvfølgelig foretrækker han at sove i sin egen seng. Men hvad med katten? I den klassiske kattekurv ved siden af ​​sofaen er tabbyvenderen sjældent fundet. De mørke hjørner i vaskerummet eller mellemrummet under sofaen er meget oftere deres alternative placering. Så hvorfor ikke bare dreje rummet under trappen til en privat kattens hul? Katten kan pensionere der, hvis der for eksempel er et besøg i huset. Selvfølgelig kan du også gøre kuldbakken forsvinder elegant i en sådan hul. Imidlertid er mange katte genert væk fra korridoren i et sådant lukket toilet.

5. Det moderne kunstgalleri

Under en fritflydende trappe har du allerede alt hvad du behøver for et lille, men fint kunstgalleri. Rummet under trappen er tydeligt struktureret af trapperne. Trinnene er egnede som en perfekt holder til yderligere lyskilder. Rum, struktur og lys - men kun kunstobjektet mangler. Dette kan være meget fra den klassiske storskærm til den moderne skulptur, så længe den kan rumme pladsen under trappen. Eller hvad med f.eks. En særlig parkeringsplads til den historiske tohjulede? Især i moderne møblerede huse kan et sådant kunstgalleri give rummet ekstra karakter, som du kan se vidunderligt i dette eksempel.

6. Den spektakulære vinstativ

Denne trappe kombinerer kølig modernitet med charmen af ​​en ærværdig vinkælder. Mens trappen stadig er lavet af glas og reducerede former, åbner en helt anden verden nedenunder. Varmt finér, usædvanlige former og perfekt belysning. Med sine tre portholes er dette vinstativ en rigtig fest for øjnene. Hvor ellers skal man gå ned til kælderen for at bringe den fine vin til lyset, fører korridoren ind i gangen. Den fine finér, smukt iscenesat af pletterne, giver hele indgangen til dette hus flairen til en solid vinkælder. Men du skal se lidt tættere på at se hylderne fra hoveddøren. Så det er virkelig kun givet til den velkomne gæst at kigge inde.

7. Den elegante springvand

Rush af et vandfald, stænk af en strøm eller regn falder på blade. Intet kan berolige os så meget som vandets konstante lyd. Vand er liv, men mens man ofte finder det i haven eller på terrasserne, ser man sjældent det i det indre af hjemmet.

Denne specielle fontæne kombinerer to funktioner: Den fylder det ellers ubrugte rum under trappen funktionelt og beroliger med vandinstallationen ikke kun huset, men også dets indbyggere. Stenvæggen fremgår tydeligt af, at dette er et sted for naturlig afslapning. Enhver, der lader sig falde ind i den ædle lænestol, vil ikke gerne komme op så hurtigt!

8. Et hyggeligt værelse

Der er ikke nødvendigvis fire vægge under trappen, men der kan være nok plads til at oprette et fuldt rum der. Et værelse under trappen? Enhver, der tænker på en bestemt trollkarls lærling, har nok ret. Alligevel behøver du ikke flyde i fantasifulde verdener for at gøre denne ide til en realitet.

I dette eksempel er der skabt et smukt tilbagetog. Dens retro charme tager ikke kun trappen ud, men udvikler også den endnu mere, se skiveskærme. Især til små huse en fantastisk variant til at give ekstra plads til rådighed. Der er virkelig kun en god bog tilbage.

9. pejs hjørnet

En moderne pejs bringer ikke kun designvarme ind i dit eget hjem. Selv det ellers ubrugte rum under trappen kan fyldes med livet. I dette eksempel integrerer pejsen smukt med trappen og bruger sine trin til at skabe et naturligt rum omkring det. Hyggeligt vil du finde i dette opholdsstue nu over logfilerne og sidde så tæt på ilden. Især rart for den kolde årstid.

10. Plads til cyklen

Der er ikke plads i garagen. Foran døren vil du ikke forlade det gode stykke over natten. Og der er ingen plads i lejligheden alligevel. Så populært som cyklen er, nogle gange er det svært at finde en parkeringsplads til den. Eller måske ikke? Under trappen kan man hurtigt og nemt installere en slags moderne cykelstativ. Borte er de dage, hvor cyklen ikke havde nogen fast plads! I dette eksempel finder den moderne, neutrale enhed sin tilsvarende i cykelrammen. Det virker næsten som om cyklen er den naturlige udsmykning til trappen.

Hvis du vil starte nu, ser vores indretningsarkitekter frem til dine ideer til trapper!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 15 = 18

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: