χώρους γραφείων μας την εξοικονόμηση 3 Κόλπα

Είναι σχεδόν πέφτουν! Ονειρεύεστε ένα γραφείο να εργάζονται με ασφάλεια στο σπίτι; Χώρο σας και τις ιδέες πάρα αποτύχει; Ανακαλύψτε 3 συμβουλές μας για την εύρεση το τέλειο γραφείο χωρίς σπατάλη χώρου.

χώρους γραφείων μας την εξοικονόμηση 3 Κόλπα

1.Préférer σπονδυλωτή έπιπλα

Αν έχετε ένα μικρό χώρο για να οργανώσετε το χώρο εργασίας σας, τα έπιπλα 2 σε 1 ή 3 σε 1 είναι κακοήθεις λύση που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας. Εάν χρειάζεστε μια πλήρη περιοχή όπου μπορείτε να εξίσου εύκολα να εργαστούν στον υπολογιστή σας, χειρόγραφα ή να αποθηκεύσετε τα χαρτιά σας, θα πρέπει να σκεφτούμε τα πάντα!

Ένα λειτουργικό γραφείο πρέπει να ενσωματώσει αποθήκευσης, για να μην χρειαστεί να προσθέσετε επιπλέον στοιχεία. Το γραφείο (YOLO) γεμίζει τη διπλή δουλειά γραφείου και ράφι στυλ. Στροφές είναι απαραίτητη για να μεγιστοποιήσετε ένα μικρό χώρο με μια αφαιρούμενη επιφάνεια εργασίας.

Επίσης, θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε τις γωνίες. Παρά το γεγονός ότι κατεχόμενα χώρο στο δάπεδο θα είναι μεγαλύτερη με ένα γωνιακό γραφείο, θα κερδίσετε χώρο εργασίας. Προτιμήστε ένα κομψό μοντέλο και το σχεδιασμό (Oslo), για να αποφευχθεί το φορτίο οπτικά το δωμάτιο.

χώρους γραφείων μας την εξοικονόμηση 3 Κόλπαχώρους γραφείων μας την εξοικονόμηση 3 Κόλπα

Έπιπλα 2. Προώθηση

Το σπίτι σας είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρή για να εξετάσει την προσθήκη ένα κομμάτι των επίπλων; Έτσι έχετε να κάνετε με το υπάρχον, και εκτροπή. Σε ένα γωνιακό γραφείο, μερικές φορές μόνο ένα δισκίο και μια καρέκλα! Η ιδέα είναι να φανταστεί κανείς ένα πρωτότυπο χώρο εργασίας που σας ταιριάζει. Μπορείτε να επιλέξετε να μετατρέψει μια κονσόλα της επιφάνειας εργασίας, και αντίστροφα (AQUILA), ή αφιερώνουν ένα ράφι της βιβλιοθήκης σας (TONIC) σε ένα γωνιακό γραφείο.

Εάν μπορείτε να διαγράψετε ένα γωνιακό γραφείο σε μια ντουλάπα με συρόμενες πόρτες, είναι ακόμα καλύτερα! Εκτός από την πρακτικότητα του (ακαταστασία έξοδο στην επιφάνεια εργασίας), το υπουργικό συμβούλιο μπορεί επίσης να χρησιμεύσει εξατομικευμένες πραγματικό γωνιακό γραφείο. Μη διστάσετε να διακοσμούν τους εσωτερικούς τοίχους, και με τον τρόπο της συνεδρίασης, προτιμούν ένα σκαμνί (SIWA) σε μια πραγματική καρέκλα γραφείου για την έξυπνη αποθήκευση.

3. Play στην ξηρά

γέροντας τις κινήσεις σας σε ένα στούντιο και δεν ξέρετε πώς να εισαγάγει ένα γωνιακό γραφείο; Η λύση είναι απλή και ονομάζεται πατάρι κρεβάτι (Alexy). Εκτός από πίσω στην παιδική ηλικία, θα έχει έναν ειδικό χώρο για να εργαστούν χωρίς να χάσει χώρος δαπέδου.

Μπορείτε να επιλέξετε για αυτήν την υπόθεση στο γραφείο / βιβλιοθήκη (γραφείο μου), για παράδειγμα. Εκτός από αποθηκευτικό χώρο στη διάθεσή της, η έδρα αυτή έχει ένα πικάπ για τη διαμόρφωση του χώρου χωρίς περιορισμούς.

ψώνια επιλογή μας

$ Σήματα αναφοράς ( "http://www.deco.fr/deco_v2/ops/alinea.php?sku=25304435-30000282-25562446-24597869-24656689", Function (δεδομένα) {document.getElementById ("διαδήλωση") .innerHTML = δεδομένων?})?