Η επιλογή τους αστραγάλους του, να διατηρήσει Placo®

Θέλετε να διορθώσετε ένα ντουλάπι της κουζίνας, μια τηλεόραση ή ένα ράφι στο Placo® τοίχο σας, αλλά φοβάστε ότι δεν κατέχει; Σε αντίθεση με τα φαινόμενα, πλάκες Placo® είναι ανθεκτικά και μπορούν να αντέξουν ένα ορισμένο βάρος, μέσω κατάλληλα βύσματα. Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι βύσματα για τα χωρίσματα Placo®; Πώς να επιλέξετε μεταξύ του ενός ή του άλλου; Εστίαση σε αυτές τις ακίδες δεν μπορεί να κάνει χωρίς εσάς!

αστράγαλο PLACO
© COGEX

Διάφοροι τύποι άγκυρες για διχοτόμηση Placo® της

Το πλαστικό PEG

Πλαστικά αγκύρια βρίσκονται σε διαφορετικές μορφές. Μπορεί να είναι πλαστικά αγκύρια:

- Για να καρφώσει: δεν είναι απαραίτητο να προ-τρυπάνι για να τους εξασφαλίσει. Μπορούν να αποκλίνουν απ 'ευθείας μέσα στο κοίλο τμήμα όταν εγκαθίσταται?

- Στην Αγκυρα: ότι expansent κατά την εγκατάσταση με δύο πτερύγια στη διάθεσή τους?

- Βίδα: είναι ενσωματωμένες απευθείας στον τοίχο σε Placo® με εξωτερική τους νήμα.

Το μεταλλικό πείρο self γεωτρήσεων

Η αυτοκοχλιοτόμησης pin μέταλλο μπορεί να παρουσιαστεί ως δύο μορφές:

- Η βίδα πείρο αυτο-διάτρησης: ταιριάζει πολύ εύκολα με σπείρωμα άκρο του?

- Η άγκυρα self γεωτρήσεων κουνιστή: ταιριάζει ευθέως κατά του διαμερίσματος Placo® χάρη στο συγκεκριμένο σύστημα μάνταλο της.

Η τόρμος

Μόλις στερεώνονται στον τοίχο, οι δε πείροι αυτοί εκτείνονται από την άλλη πλευρά του χωρίσματος για να εξασφαλίζεται η βέλτιστη στήριξη του αντικειμένου. Το πιο γνωστό από αυτά είναι αναμφίβολα ο αστράγαλος Molly! Ακριβώς όπως μια ομπρέλα, η άγκυρα είναι διπλωμένο αφού διαπεράσει το διάφραγμα, έτσι ώστε να Placo® σώμα με αυτό.

τρυπάνι
© Bosch

Επιλέξτε το ιδανικό pin για το διαμέρισμα Placo® της

Αστράγαλος πρέπει να επιλέγεται σύμφωνα με το βάρος του αντικειμένου που είναι επιθυμητή για την προσάρτηση του partition Placo®, αλλά επίσης ότι αυτό το αντικείμενο θα ασκηθεί ή περιέχουν. Θα μπορούσε για παράδειγμα να είναι ένα ράφι στο οποίο καθορίζουν τα βιβλία ή ένα ντουλάπι της κουζίνας, στην οποία για τα πιάτα. Ως εκ τούτου, πρέπει να λάβουμε υπόψη το συνολικό βάρος του εν λόγω αντικειμένου. Όταν το φορτίο δεν υπερβαίνει τα 10 kg μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλαστικές τάπες. Όταν το βάρος του αντικειμένου ποικίλει από 10 έως 30 kg, είναι προτιμότερο να επιλέξετε αυτοπωματίζοντος μέταλλο άγκυρες ή βύσματα επέκτασης. Όταν το φορτίο υπερβεί 30kg, είναι προτιμότερο να παράσχει εκ των προτέρων τη θέση του αντικειμένου σε ερώτηση ή ερμάριο με τον καθορισμό μεταλλικές ενισχύσεις ή ξύλινα ενίσχυση στις ράγες που συνθέτουν το μεταλλικό πλαίσιο του χωρίσματος PLACO ®. Σε αυτήν την περίπτωση, θα είναι απαραίτητη η χρήση άγκυρες κοχλία επιπλέον των οπλισμών.

βίδες πείρο
© Leroy Merlin

Η απόσυρση μιας καρφίτσας ασφαλίζεται σε ένα διαμέρισμα Placo®

Τα βύσματα επέκτασης έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα όταν απομακρύνεται από ένα διαμέρισμα Placo®. Πράγματι, είναι δύσκολο να αφαιρεθούν χωρίς βλάβη! Ωστόσο, υπάρχει μια μέθοδος για τη μείωση του κινδύνου. Για αυτό θα πρέπει να αφαιρέσετε τη βίδα στον αστράγαλο και ανοίξτε το χρησιμοποιείτε διάμετρο τρυπανιού ελάχιστα υψηλότερο από τον αστράγαλο. Με αυτό, το κολάρο του αστράγαλο δεν θα σταθεί και να πέσει. Μπορείτε απλά να ωθήσει τα υπόλοιπα στοιχεία για να κρύψει και να γεμίζει την τρύπα. Κάποιος μπορεί επίσης απλά επανασφραγίστε ορατό αστράγαλο με γύψο και χρώμα πέρα, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι λιγότερο κομψό.