Το σωστό χρώμα για μια επιτυχημένη Deco

Επιλέξτε το χρώμα σας με το επιθυμητό φινίρισμα, το οποίο είναι πολύ ενδεικτικό, δεδομένου ότι είναι κυρίως θέμα γούστου. Deco κλασική ή μοντέρνα διακόσμηση: Γνωρίστε επιλέξουν το πιο κατάλληλο χρώμα το δωμάτιο για την ανακαίνιση. Τι είναι ματ, γυαλιστερό ή σατινέ, ζωγραφική σήμερα σας δίνει μεγάλη ελευθερία στην επιλογή των χρωμάτων. Αν δεν ξέρετε τι να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα ματ χρώμα, γυαλιστερό, σατινέ, σας ρωτήσω πρώτα για την εμφάνιση που θέλετε να επισημάνετε. Κάθε κομμάτι να ζωγραφίσει ή να το βελτιώσουμε και αξίζει την κατάλληλη βαφή.

Θέλετε ένα χαλαρωτικό κόσμο; Επιλέξτε ένα χρώμα ματ

Το χρώμα ματ προορίζεται ιδιαίτερα για το δωμάτιο και τη βιβλιοθήκη των γονιών ή το γραφείο, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη ζεστή ατμόσφαιρα. Αυτά τα κομμάτια αφιερωμένη στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, ξεκούραση και γιατί όχι διαλογισμό. Νωθρότητα ενισχύει την καθαρότητα των χρωμάτων που θα επιλέξετε για αυτά τα μοναδικά μέρη και όχι νηφάλιος. Το χρώμα ματ έχει τη διάκριση της που καθαρίζονται με υγρό σφουγγάρι.

μπλε δωμάτιο
© Dulux του Αγίου Βαλεντίνου

Ένα χρώμα σατέν για μια ζεστή

Είναι στην αίθουσα παιχνιδιών, όπως στο δωμάτιο και στο σαλόνι των παιδιών, ή στο λόμπι μπορείτε να ζητήσετε από ένα χρώμα σατέν που είναι ιδιαίτερα εκτιμήσετε τη φωτεινότητα και την εμφάνιση ύλης αφήνει στους τοίχους και οροφές. μεταξένια του είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για χώρους με τοίχους ή / και στην οροφή είναι σε άριστη κατάσταση, ομαλή και άψογη. Τείνει να επισημάνω κάποια τραχύτητα. Επίσης, απαιτείται ένα παρασκεύασμα επιφάνεια δεν είναι άψογη. Να ξέρετε ότι το χρώμα σατέν trompe l'oeil παίζει σε μια μικρή περιοχή του δωματίου, γιατί δίνει μια αίσθηση του χώρου. Είναι καθαρίζεται εύκολα με ένα σφουγγάρι.

γκρι χρώμα ripolin
© Ripolin

Ένας καθρέφτης στο μπάνιο με φωτεινά χρώματα

Τα βερνίκια μοντέρνα φυσική θέση στην βοηθητικοί χώροι, υγρά δωμάτια λένε. Ντους, μπάνιο, τουαλέτα και κουζίνα είναι σε μεγάλο βαθμό οπτικά διευρύνεται με φωτεινά χρώματα. Εξαιρετικά ελαφρύ, έρχεται σε μια παλέτα μοναδικά χρώματα που επιτρέπει όλες τις φαντασιώσεις. Είναι ιδανικό για μεγεθυντικό αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες όπως ένα θόλο ή στήλη για παράδειγμα. Αλλά αν μέσα σας δεν είναι απολύτως πεντακάθαρο και στερείται τραχύτητα, επιλέξτε ένα ημι-γυαλιστερό χρώμα.

τουαλέτα
© Dulux του Αγίου Βαλεντίνου