Αυτό εξαλείφει ηλεκτρικό φωτισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μια αμυδρά φωτισμένο δωμάτιο δεν είναι καταδικασμένος να παραμείνει σκοτεινή. Είναι δυνατό, πράγματι, να εγκαταστήσετε ένα ελαφρύ σωλήνα. Η αποκρυπτογράφηση της Hélène Rigaut, Φύση Marketing & Άνεση, εθνικό διανομέα Solatube®.

Είναι το φως σωλήνα ένα νέο προϊόν;

Καθόλου. Αυτό το προϊόν, όπως τη γνωρίζουμε σήμερα δημιουργήθηκε από την Solatube® στην Αυστραλία το 1986. Έφτασε στις ΗΠΑ το 1992 και στην Ευρώπη από λίγα χρόνια αργότερα. Από τη δεκαετία του 2000, ανταγωνιστικά προϊόντα έφθασαν στην αγορά. Αλλά Solatube® παραμένει το σύστημα αναφοράς.

Πώς οι σωλήνες φωτός;

Είναι πολύ απλό. Ένα ακρυλικό θόλο με ένα πατενταρισμένο φακό, συλλέγει το φως. Αυτό το φως μεταδίδεται μέσω ενός σωλήνα με πολύ ανακλαστικών τοιχώματα, το οποίο μπορεί να καμφθεί και να μετρήσει έως 9 μέτρα. Το φίλτρο υπερύθρου σωλήνα για την αποφυγή θερμότητας. Το φως στη συνέχεια διαχέεται μέσα στο δωμάτιο που πρόκειται να φωτίζεται με τη βοήθεια ενός διασκορπιστή.

Ποια είναι τα οφέλη από ένα ελαφρύ σωλήνα;

Αυτό εξαλείφει τη χρήση του ηλεκτρικού φωτισμού κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό παρέχει ένα κέντρο ευεξίας και αδιαμφισβήτητη οπτική άνεση. Η ποιότητα του φωτός είναι σχεδόν τέλεια, τόσο πολύ καλύτερα από ό, τι μια λάμπα. Επιπλέον, επιβλαβείς UV φιλτράρονται, η οποία δεν επιτρέπει αποχρωματίζει υφάσματα και πίνακες ζωγραφικής, μεταξύ άλλων.

κουζίνα πριν
© φωτοσωλήνες κουζίνα μετά
© φωτοσωλήνες

Μετά την εγκατάσταση του αγωγού, τι πρέπει να κάνουμε για να την κάνουμε να λειτουργήσει;

Τίποτα. Φως εισέρχεται φυσικά μέσα στο δωμάτιο. Δεν υπάρχουν αναλώσιμα για την αλλαγή. Επιπλέον, ο θόλος είναι αυτο-καθαρισμού με βροχή χάρη στο ημισφαιρικό σχήμα του.

Σε τι είδους κτιρίου μπορούμε να εγκαταστήσετε ένα ελαφρύ σωλήνα;

Τόσο σε ατομικό σπίτι σε μια τοπική συλλογική - νηπιαγωγείο, το σχολείο, γυμναστήριο, αίθουσα χορού, νοσοκομεία κ.λπ. - ή μια τοπική επιχείρηση ως αποθήκη, κατάστημα ή γραφείο. Προσαρμόζεται σε όλα τα σχήματα στέγης, ειδικά μύδια πλακάκια. Είναι εγκατεστημένο σε νέες και ενημέρωσης.

Προσφέρετε ένα μόνο είδος του φωτός οδηγεί;

Κάθε προϊόν είναι κατάλληλο για το πρόβλημα του εξοπλισμού χώρα. Εμείς καινοτομούν συνεχώς για τη βελτίωση της απόδοσης των Solatube® οδηγεί μας, ώστε να προσφέρουμε προϊόντα πιο αποτελεσματική και μερικές επιλογές, όπως απαιτείται. Έτσι, θόλος μας μπορεί να πιάσει τις ακτίνες του ήλιου ακόμα και όταν είναι χαμηλά στον ορίζοντα. Η τεχνολογία μας βοηθά να αντανακλά το 99,7% του φωτός. Ο σωλήνας μπορεί να είναι υπό γωνία έως 90 °. Το σύστημά μας αφαιρεί το νερό συμπύκνωσης και υποστηρίζει τόσο διαφορές θερμοκρασίας ως μικρές κινήσεις του πλαισίου.

Μήπως το φως αγωγός σας είναι δύσκολο να εγκαταστήσετε;

Είναι αρκετά εφικτό από ένα καλό πολυτεχνίτης σε 2 έως 4 ώρες. Το κόστος εγκατάστασης αξιόπιστες σε σχέση με εκείνη ενός παραθύρου στέγης, δεδομένου ότι δεν είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε μια πύλη και να παρακάμψει τα δομικά μέρη για να αποφύγετε την επαφή με τη δομή το σπίτι. Επιπλέον, δεν απαιτείται αίτηση άδειας για την κατασκευή.

Είναι ένα προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον σε όλα τα επίπεδα του κύκλου ζωής του;

Ναι. Κατά την κατασκευή φάση, παράγει σχεδόν καθόλου απόβλητα. Κατά την εγκατάσταση, το μόνο αποβλήτων είναι τα εμπορευματοκιβώτια και τα υλικά όπως τα κεραμίδια που έχουν κοπεί για να κάνουν το δρόμο προς το φως σωλήνα. Επιπλέον, δεν υδάτινων πόρων ή ενέργεια που απαιτείται για την εγκατάσταση.

Ποια είναι η διάρκεια ζωής ενός σωλήνα φωτός;

Το φως σωλήνων που έχουμε εγκαταστήσει τις απαρχές της εταιρείας, ήταν πριν από 20 χρόνια, εξακολουθούν να λειτουργούν τέλεια. Ο θόλος είναι ανθεκτικό σε αλατούχα διαλύματα, περιβάλλοντα που περιέχουν χλώριο, χαλάζι, χιόνι και ισχυροί άνεμοι. Επιπλέον, τα προϊόντα μας έχουν μια χρόνια εγγύηση και επιλογές τροφοδοσίας με εγγύηση πέντε ετών.

Πόσο είναι ο κορυφαίος φως στο Nature Solatube® & Άνεση;

Οι τιμές ξεκινούν από 550 ευρώ. Η τιμή εξαρτάται από τη διάμετρο του σωλήνα, το μήκος του σωλήνα και επιλογές όπως κιτ εξαερισμού για λουτρά ή την τρέχουσα ρυθμιστή για τις αίθουσες, τηλεόραση σαλόνια ή σύσκεψη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.solatube.com/fr/

www.natureetconfort.fr