Κατά την τοποθέτηση ενός διαμερίσματος σε γυψοσανίδες, εγκατάσταση των θυρών είναι η ίδια στιγμή που το υπόλοιπο του έργου. Το έργο είναι προσιτή σε όλους, αρκεί να κινούνται στη σωστή σειρά και σχολαστικά.

Πρώτο βήμα: τοποθέτηση των σιδηροτροχιών

Πάνω απ 'όλα, συνιστάται να σχεδιάσει ολόκληρο το χώρο του νέου διαμερίσματος. Είναι μόνο τότε ότι οι σχήματος U οριζόντιες ράγες μπορούν να συνδεθούν στο πάτωμα και την οροφή. Τα κατακόρυφα υποστηρίγματα είναι τότε το σύρετε: το πρώτο στον τοίχο, το άλλο σε διαστήματα 60 εκατοστών.

Δεύτερο βήμα: να προστεθεί η πόρτα

Για να τοποθετήσετε την πόρτα στη δομή, κομμένα στην πρώτη θέση το κάτω ράγα για να απελευθερώσει τη θέση του ανοίγματος. Στη συνέχεια, αντλήσει από την πτώση δύο κομμάτια 15 εκατοστών, και στη συνέχεια να επισυνάψετε τα κομμένα άκρα του σιδηροδρομικού. Χρησιμοποιήστε τους για να βίδα μια νέα σιδηροδρομική σε κάθε πλευρά του πλαισίου της πόρτας. Πάνω από το τελευταίο, να εκτελέσει με τον ίδιο τρόπο: πρώτα να επισυνάψετε μια οριζόντια μπάρα πάνω από το ύψος του και δύο στηρίγματα, και, τέλος, δύο κάθετες ράγες. Χρησιμεύουν για να κρατήσει το διοικητικό συμβούλιο σοβά που θα βρίσκεται πάνω από την πόρτα.

Τρίτο βήμα: την εγκατάσταση γυψοσανίδας

Μετά την κοπή του γυψοσανίδας με το μέγεθος, που είναι στερεωμένα στο πλαίσιο απλά με το βίδωμα με το ύψος σε διαστήματα 30 cm. Μόλις η αποστολή είναι πλήρης, δεν απομένει παρά να γεμίσει τους αρμούς με ένα επίχρισμα και, στη συνέχεια, λειασμένη. Τώρα μπορείτε να ντύσετε νέο διαμέρισμα σας.