Vanhan asuinrakennuksen uudistaminen Hannoverin lähellä

Settlement talot kuvaavat lukuisia saksalaisia ​​kaupunkeja. Nämä ovat toimivat rakennukset, joista suurin osa on
Sodan jälkeen ilmestyi ja ei ole kovin houkutteleva ensi silmäyksellä
ja toimivat nykyaikaisesti. Kuitenkin yhä useammat arkkitehdit ja rakentajat tunnustavat
potentiaalia, joka nukkuu näissä pienissä talouksissa ja auttaa heitä
nykyaikaisia ​​lisäyksiä ja konversioita uudelle, tyylikkäälle kasvolle. Näin tapahtui
jossa asuinalue, jota haluamme esitellä teille tänään. Asiantuntijamme
arkkitehtitoimistosta Krampitz, joka on tehty vanhanaikaisesta, huomaamattomasta olemassaolosta
moderni koti rakentajien perheelle.

Katunäkymä ennen

Täällä näemme kadun päin talon luoteisen julkisivun ennen korjaustöitä. Se on tyypillinen asuintalo, kompakti, toimiva muotoilu, jossa on katto ja muutamat arkkitehtoniset hienot. Talo, joka tuskin täyttää kotona tehtyjä vaatimuksia.

Katunäkymä jälkeen

Ja tämä on se, mitä asuntomyymälät näyttävät, kun asiantuntijat ovat huolehtineet siitä, remontoineet sen, rakentaneet sen ja uudistaneet sen. Ero kuin päivä ja yö, eikö? Vaikka talossa on tyypillinen asuintalo-talon ilmeen jyrkän katon ja neliön pohjapiirroksen kanssa, se näyttää nykyaikaisemmalta, ystävälliseltä ja vieraanvaraiselta. Erilaisten materiaalien ja värien välinen vuorovaikutus tekee siitä näyttävän mielenkiintoiselta, samoin kuin hienot yksityiskohdat, kuten lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat pohjakerroksessa ja timantti-muotoisen ikkunan pään alle.

Etsitkö arkkitehtiä?
Kirjoita meille! Autamme mielellämme.

Hanki ilmaisia ​​neuvoja

Puutarhanäkymä ennen

Klassisissa talonrakennuksissa on usein suhteellisen suuri ulkotila, jonka pitäisi auttaa perheen ruokkimiseen etenkin sodan ja sodanjälkeisen sodan aikana keittiöpuutarhana. Pihalla ja pihalla työskentelee täällä, samoin kuin kaatunut kipsi, vaan surullinen ja surullinen.

Puutarhanäkymä jälkeen

Osana remontti- ja remonttityötä talon takana ei ollut vain visuaalisesti sovitettu etupuolelle, vaan myös toimiston laajennus. Lämmin, luonnollinen puu tuo viihtyisän kosketuksen, piha on nyt paljon ystävällisempi ja kirkkaampi ja suuren puutarhatilanteen potentiaali voi täysin kehittyä.

Sisäänpääsy ennen

Talon sisäänkäynti ennen remonttia tuntui itsestään tuntemattomalta ja täysin kaatui. Tuulilasi oli parhain vuotta jo kauan takana ja tekee talosta kylmän ja esteettömän.

Sisäänkäynti jälkeen

Nyt sisäänkäynti on paljon avoimempi, ilmainen ja ystävällisempi. Se on räätälöity muuhun taloon ja toivottaa asukkaat ja vieraat tyytyväisiä.

terassi

Talon eteläpuolella rakennettiin kunnostustöiden aikana tilava, osittain katettu terassi, jossa on runsaasti tilaa rentoutumiseen, aurinkoa ja viihtyisään tapaamiseen. Lukuisat ruukut ja ruukkukasvit tarjoavat tarvittavan vihreän, suuri patio ovi lähtee runsaasti päivänvaloa talossa ja yhdistää sisätilan ulkoalueelle.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

57 + = 59

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: