Τοποθέτηση σε τοίχο από τούβλα είναι προσβάσιμη σε όλους τους τεχνίτες. Ωστόσο, αυτή η άσκηση ζητά να ακολουθεί ορισμένους κανόνες για να διασφαλιστεί η αρτιότητα της κατασκευής για την κατασκευή.

Πρώτο βήμα: προσδιορίσουν το τούβλο τοίχο τη θέση

Πριν από την έναρξη των εργασιών γρύλισμα, είναι απαραίτητο να προσδιοριστούν, στα πατώματα και τους τοίχους, την ιστοσελίδα του μέλλοντος διαμέρισμα. Η γραμμή του εντοπισμού είναι το ιδανικό εργαλείο για αυτό το είδος της τροχιάς. Μόλις αυτό το βήμα, ένα αυλάκι του βάθους 2 έως 3 cm είναι σκαμμένο στους τοίχους, χρησιμοποιώντας ένα σφυρί και σμίλη. Θα εξασφαλίσει τη σφράγιση των τούβλων να ρωτήσω.

Δεύτερο βήμα: τοποθέτηση τούβλων

Ξεκινώντας με ένα από τα δύο άκρα, η δημιουργία τούβλα είναι από σειρές. Κάθε πρέπει να «λιπαίνονται» (δηλαδή, καλύπτεται με σχήμα γύψο σπάτουλα για να αποκτήσετε ένα ανεστραμμένο V). Για να εξασφαλιστεί η αρτιότητα του μέλλοντος διαμερίσματος, βεβαιωθείτε ότι οι κατακόρυφες αρθρώσεις αντισταθμίζεται από την άλλη. Τέλος, η τελική γραμμή, ρυθμίστε τούβλα σας στο υπόλοιπο ύψος από το σπάσιμο τους. Όπως και όταν το ύψος του τοίχου, βεβαιωθείτε ότι είναι επίπεδο τακτά χρονικά διαστήματα (για να σας βοηθήσει, μπορείτε να εγκαταστήσετε, πρώτα, ένα οδηγό σύρμα τοποθετείται σε σφήνες).

Τρίτο βήμα: φινίρισμα

Μετά ακολουθώντας την συνιστώμενη ξήρανσης χρόνο 24 ώρες και αρμούς σύνδεσης με τα τοιχώματα και η οροφή μπορεί τελικά να πραγματοποιηθεί, γύψο και μυστρί. Μένει μόνο να ντύσει επάνω το νέο διαμέρισμα.