Γρήγορη και οικονομική, η εγκατάσταση ενός Placoplan διαμέρισμα είναι η ιδανική λύση για τέτοια μετεγγραφή-σε τοίχους ή τελειώματα. χρησιμοποιούνται συχνά στην κατασκευή, οι τοίχοι στο ύψος του πατώματος Placoplan αποτελούνται από πάνελ μονομπλόκ που αντιστέκονται μηχανικές καταπονήσεις που παράγονται από το δομικό έργο.

Κατανομής Placoplan: εύκολο στην εγκατάσταση

Με διαμέρισμα Placoplan, είναι 6 τ.μ. αντιμετωπίζει ότι έχετε ρίξει σε μια επιχείρηση. Με δύο πάχη (50 και 60 mm) και δύο πλάτη του (600 και 1200 mm), η κατάτμηση Placoplan ταιριάζει σε όλες τις καταστάσεις. Για να μην αναφέρουμε ακουστική και θερμική απόδοση του που το καθιστούν ένα από τα πλέον χρησιμοποιούμενα υλικά για την κατασκευή θα προσαρτήσετε διαμερίσματα ή κατά-διαμερίσματα.

Τοποθέτηση του πλαισίου

Για να τοποθετήσετε ένα διαμέρισμα Placoplan πρέπει να βασίζονται σε γερά κόκαλα. Η συναρμολόγηση των χωρισμάτων Placoplan πραγματοποιείται με την τοποθέτηση πλαισιώσει μεταξύ ενός άνω σόλα, στερεώνεται στην οροφή, και μία σόλα σωματίδια χαμηλής ξύλο ή ξύλο, ευρισκομένου επί του εδάφους. Οι πλάκες στη συνέχεια συναρμολογούνται χρησιμοποιώντας ακίδες σύνδεσης είναι κατασκευασμένα από ξυλεία ή φατνώματα από σωματίδια ξύλου που έχουν μία πυκνότητα τουλάχιστον 650 kg / m3. Καλό θα είναι να προγραμματίσει εκ των προτέρων τη διέλευση των ηλεκτρικών αγωγών.

Τοποθέτηση πάνελ Placoplan

Η διάστρωση του πρώτου διαμερίσματος απαιτεί ακριβή μέτρηση του ύψους μεταξύ της υψηλής και χαμηλής σόλα πέλματος, προσέχοντας να απομακρυνθεί περίπου 5 mm για εύκολη τοποθέτηση. Οι ακίδες οδηγός θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε τον πίνακα και να διορθώσετε τα τείχη μεταξύ τους. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η τελευταία κατάτμηση προκύπτει πάντα ανάμεσα σε δύο πίνακες.