Ιδανικό για να αλλάξετε το χώρο του σπιτιού με χαμηλότερο κόστος, αφαιρούμενα χωρίσματα βελτιστοποιήσει την εσωτερική δομή. Γραφείο, υπνοδωμάτιο, σαλόνι ... έχουν τη θέση τους σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Τώρα διατίθεται σε κιτ, η εγκατάσταση είναι μόνο εύκολο, ειδικά δεδομένου ότι απαιτεί μικρό εξοπλισμό, και κυρίως δεν γεωτρήσεων.

Πρώτο βήμα: προσαρμογή της αφαιρούμενο χώρισμα με το μέγεθος

Κινητά κιτ χωρίσματα είναι στάνταρ και τις διαστάσεις τους στην αγορά δεν είναι πάντα προσαρμοστούν σε αυτές της κάθε εσωτερικό. Επίσης, πριν από την εγκατάσταση, θα πρέπει να γνωρίζουν το λόγο ύψους προς την οροφή. Εάν το διαμέρισμα είναι πολύ μεγάλο, τότε θα κόψει τα πόδια του με ένα πριόνι για να χωρέσει.

Δεύτερο βήμα: συναρμολόγηση του αφαιρούμενου διαχωριστικού

Μόλις συνειδητοποίησε η ρύθμιση, θα πρέπει να συγκεντρώνουν τα μέρη του μέλλοντος διαμέρισμα. τότε αρχίζει ταιριάζει μεταλλικά καρφιά στον πίνακα. Αυτά πρέπει να στερεώνεται με βίδες που παρέχονται από τον κατασκευαστή. Στη συνέχεια εγκαθιστά τα πόδια των ορθοστατών (σφύρα) και τους κυλίνδρους σε κάθε άκρο. Το αφαιρούμενο διαχωριστικό είναι έτοιμο να εγκατασταθεί.

Τρίτο βήμα: τοποθέτηση του αφαιρούμενου διαμέρισμα

Η διάστρωση του τοιχώματος είναι μόνο μια τυπική διαδικασία, χάρη στους ενεργοποιητές εγκατασταθεί στα κατώτερα και ανώτερα τμήματα των ορθοστατών. Απλά ρυθμίστε με ένα κλειδί μέχρι την πλήρη ακινητοποίηση της δομής. Επαναλάβετε τη διαδικασία για όλες τις υπόλοιπες περιοχές να ρωτήσω. Αφαιρέστε το αποσπώμενο χώρισμα είναι εξίσου εύκολο, απλά χαλαρώστε τους κυλίνδρους με το κλειδί. Η συσκευή μπορεί στη συνέχεια να επαναχρησιμοποιηθούν ξανά στο ίδιο σημείο ή σε άλλο σπίτι.