Ξοδεύουμε κατά μέσο όρο 22 ώρες την ημέρα σε ένα κλειστό χώρο

Γίνεται πολύς λόγος τον τελευταίο καιρό για την ποιότητα του εσωτερικού αέρα στα σπίτια και τα διαμερίσματα μας, η οποία θα μπορούσε να είναι 8 με 10 φορές πιο μολυσμένος από τον εξωτερικό αέρα. Έτσι για να είναι σαφές στην καρδιά μου έκανα το τεστ στο σπίτι, στο δωμάτιο των παιδιών μου, η ποιότητα του αέρα είναι πιο σημαντικό για μένα από ό, τι οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο. Θέτοντας τα δοκιμαστές με τα αποτελέσματα, θα αποκαλύψει όλα!

Η εγκατάσταση των δύο ελεγκτές εναέριας

Έλαβα την πρώτη χρεωστική κιτ μου σε ένα μικρό κουτί, με δύο δοκιμαστές: το ένα να βάλει σε ένα ράφι και το άλλο με ένα μικρό κλιπ για να κρεμάσετε τις κουρτίνες. Το πρώτο είναι ένα μικρό κουτί που ανοίγει, το δεύτερο βασικό σχήμα σήμα μικρό USB. Έχω τοποθετηθεί στο δωμάτιο για μια εβδομάδα, όπως συνιστάται. Μετά από μία εβδομάδα, έκλεισα τα δύο δοκιμαστές στην αρχική τους συσκευασία και έχουν διαβιβαστεί όλα για ανάλυση.

Το αποτέλεσμα του τεστ ανάλυσης του αέρα: πολύ formaldhéhydes στο δωμάτιο των παιδιών μου

Έλαβα ένα εκτυπώσιμο αρχείο PDF 15 σελίδων με τα αποτελέσματα μου και έναν οδηγό ανάγνωσης. Ένας κώδικας τρία χρώματα πράσινο, κίτρινο και κόκκινο επιτρέπει μια γρήγορη εκτίμηση ματιά. Αλλά δεν είναι έκπληξη, γιατί αυτή είναι η πρώτη ρύπων του αέρα εσωτερικών χώρων, ανακάλυψα ότι υπάρχει πάρα πολύ στα παιδιά μου formaldhéhydes θαλάμου: 17,5 g / m3 αντί των 10 g / m3 συνιστάται. Αυτό είναι ένα πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC) που υπάρχουν στο μοριοσανίδες, δάπεδα laminate, κόλλες ... και όπως έχω ως επί το πλείστον επιπλωμένο δωμάτιο με έπιπλα από ένα διάσημο σουηδικό σπίτι σας εξέδρα, δεν με εκπλήσσει.

Η formaldhéhyde, ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο συστατικό: πανικός στο σπίτι!

Για πτητικές οργανικές ενώσεις, ο δείκτης δείχνει ότι είμαι στο κόκκινο, δηλαδή ότι αυτό είναι προβληματικό. Στη συνέχεια, έρχεται η ακόλουθη φράση: «Η φορμαλδεΰδη, η οποία αναγνωρίζεται ως άκρως επικίνδυνο και καρκινογόνο ρύπο είναι η πρώτη του εσωτερικού αέρα.» Στη συνέχεια, και πάλι: «Επιπτώσεις στην υγεία: Φορμαλδεΰδη επιτυγχάνεται κυρίως ΩΡΛ, τους κινδύνους αλλεργιών, άσθματος, ρινίτιδας, κόπωση. Στην χρόνια έκθεση σε φορμαλδεΰδη υπάρχουν κίνδυνοι

σημαντική απώλεια μνήμης ή η κατάθλιψη. «Λοιπόν, τι είμαι εγώ που κάνει, έχω αλλάξει εντελώς την προσκόμιση τα δωμάτια των παιδιών ή να μείνω μια κακή μητέρα;

Συμβουλές και λύσεις για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα

Ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις. Πρώτον, οι 14 ρύποι που εξετάζονται στη συνέχεια είναι όλα φυσιολογικά. Μετά από αυτές τις πληροφορίες «ανησυχητική», θα προτείνει λύσεις για τον καθαρισμό του αέρα εσωτερικών χώρων. αναστεναγμό ανακούφισης.

- Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα φυτά απορρύπανσης για τον καθαρισμό του αέρα: Saw Palmetto (Chamaedorea elegans), κόκκινο philodendron (κόκκινο σμαραγδένιο) ή μπενζαμίνη να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων φορμαλδεΰδης. Έχω επενδύσει.

- Στην έκθεση τέλος ανάλυσης, προτείνουμε λύσεις που είναι περισσότερο γνωστή για το πιο καινοτόμο: αερισμό και αερίζετε, να χρησιμοποιήσετε μια καθαριστής αέρα ή ιονιστή.

- Αλλάξτε τις συνήθειές μου: να εξαλείψει τη χρήση χλωρίνης και ιδίως το όριο του αριθμού των προϊόντων καθαρισμού μου.

Το μειονέκτημα σε αυτή την ανάλυση είναι η τιμή: 199 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με: www.atmozen.fr