Επειδή το φως είναι απαραίτητο, οι φεγγίτες s&# 039? Καλεί το σπίτι

Το φυσικό φως είναι απαραίτητη για την ευημερία όλων. οφέλη για την υγεία του είναι πολύ μεγαλύτερες από εκείνες του τεχνητού φωτός. Ένα σκοτεινό σπίτι μπορεί, ως εκ τούτου, μεσοπρόθεσμα, να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ευημερία των επιβατών του. Ωστόσο, δεν είναι πάντα δυνατό να ενταχθούν σε ένα παράθυρο σε έναν τυφλό τοίχο, και να κάνουν χρήση τεχνητού φωτισμού τη διάρκεια της ημέρας δεν είναι η καλύτερη λύση. Παραμένει το φεγγίτη, μια πρωτοποριακή συσκευή που παρέχει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες και μερικές εκατοντάδες ευρώ.

Τι είναι ένα φεγγίτη;

Ο ρόλος του φεγγίτη είναι να φέρει φυσικό φως στο σπίτι, όπου δεν υπάρχει παράθυρο ή απλά όταν τα παράθυρα δεν είναι επαρκείς. Αυτή είναι μια αποτελεσματική μέθοδος είναι σχετικά νέα, κατάγονται από την Αυστραλία, και πολύ εύκολο να εφαρμοστούν. Η αρχή αυτή βασίζεται στο συνδυασμό ενός διαχυτή που έχει ένα διπλό τοίχωμα με μια αντανακλαστική σωλήνα. Είναι εξοπλισμένο με κάτοπτρα και ξεπερνιέται από ένα διαφανές θόλο που ονομάζεται επίσης θόλος ή αισθητήρα, για να τοποθετηθεί σε μια ηλιόλουστη περιοχή της οροφής. Αυτός ο θόλος μπορεί να είναι εφοδιασμένος με πρόσθετο φως συσκευές ανάκλασης.

Όποια και αν είναι το μήκος της και επιθυμητό φως, όλα είναι πιθανά. Αρκεί να προσθέσετε όσα στοιχεία χρειάζονται για να αυξήσει το μήκος του σωλήνα. Αυτά τα στοιχεία μπορεί να καμφθεί ή ευθείας. Είναι μέσω του διαχυτήρα που φυσικό φως διανέμεται στο δωμάτιο.

Για ποιον;

Η φεγγίτη επιτρέπει να μεταδίδουν την εναέρια φως σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού. Έτσι, για όλους εκείνους που επιθυμούν να έχουν φωτεινά δωμάτια με παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας και οι οποίοι δεν μπορούν ή δεν επιθυμούν να προσθέσουν ένα άνοιγμα προς το εξωτερικό για διάφορους λόγους ή συνιδιοκτησία με την αρχιτεκτονική του κτιρίου για παράδειγμα. Πράγματι, ένα διατηρητέο ​​κτίριο μπορεί να υποστεί καμία μετατροπή. Ομοίως, μπορεί να μην θέλετε να εκτελέσετε την εργασία πάνω στο πλαίσιο, αλλά απαιτείται για την εγκατάσταση ενός παραθύρου στέγης κατά τη μετατροπή σοφίτα. Η δημιουργία ενός φεγγίτη που δεν απαιτούν διοικητική διαδικασία, όπως η έγκριση έργων ή άδεια οικοδομής, παραμένει η ιδανική λύση για πολυάσχολους ανθρώπους.

Ποιο υλικό, τι μέγεθος;

Μόνο λίγες ώρες που απαιτούνται για την εγκατάσταση ενός φεγγίτη. Για βέλτιστη αποτελεσματικότητα, συνιστάται να επιλέξουν για ακρυλικά υλικά μάλλον παρά πολυανθρακικό. Πρώτα ας με σχεδόν το 100% του φυσικού φωτός, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, μόνο το 70% του φωτός που μπαίνει στο δωμάτιο. Ένας άλλος παράγοντας επηρεάζει επίσης την κατανομή του φωτός: η διάμετρος του σωλήνα. Για να ανάψετε ένα χώρο με έκταση περίπου 10 στρεμμάτων μόλις εγκαταστήσετε ένα σωλήνα τουλάχιστον 25 εκατοστά σε διάμετρο.

αξεσουάρ φεγγίτη

Φυσικά, για να δημιουργήσετε το σκοτάδι στο φως της ημέρας σε ένα δωμάτιο φωτίζεται από ένα φεγγίτη, όπως ένα παιδικό δωμάτιο, για παράδειγμα, απλά προσθέστε ένα συγκεκριμένο συστατικό. Άλλα αξεσουάρ σχεδιασμένα για αυτό το είδος της συσκευής, όπως λαμπτήρες ή ανεμιστήρες.