απαραίτητο εργαλείο πολυτεχνίτης, το αλφάδι δείχνει τη χρησιμότητά της, ανεξάρτητα από το site. Ο αυτοδημιούργητος είναι ένα πραγματικό αεράκι!

Long προορίζεται για τους μυημένους, DIY έχει πλέον εκδημοκρατιστεί. Δεν χρειάζεται να επενδύσει σε ακριβό εξοπλισμό για να συμμετάσχουν σε αυτό το ανταμείβοντας χόμπι! Μερικοί τολμηροί κόλπα και μια εξόρμηση της εφευρετικότητας συχνά αναρωτιούνται. Δεν έχετε ένα επαγγελματικό αλφάδι; Δεν πειράζει! σύστημα D μπορεί να λύσει αποτελεσματικά αυτό το πρόβλημα ...

1. Η δεύτερη ζωή ενός στυλό!

Χρειάζονται μόνο λίγα βήματα για να μετατρέψει ένα απλό στυλό επίπεδο γνήσιο πνεύμα. Για να γίνει αυτό, να ανακτήσετε τη διαφανή πλαστικό σωλήνα, και να μπλοκάρει την μικρή τρύπα στη μέση με μια ταινία. Στη συνέχεια, κλείστε το ένα άκρο του πλαστικού σωλήνα με τη ζύμη. Ρίχνουμε το λάδι μέσα αφήνοντας ένα τέταρτο του κενού σωλήνα, για να επιτρέπουν το σχηματισμό μιας φυσαλίδας αέρα. Κλείστε το δεύτερο άκρο με πλαστελίνη. Μπορείτε να είστε περήφανοι για το επίπεδο το πνεύμα σας!

2. Κάνοντας ένα αλφάδι με μια σύριγγα

Πρακτική συνεδρία! Να είστε βέβαιοι, επιτυγχάνοντας ένα επίπεδο λειτουργικό και εργονομικό φούσκα είναι το παιχνίδι ενός παιδιού! Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια καθαρή σύριγγα και να μπλοκάρει τέλος του με πλαστελίνη. Στη συνέχεια, μέσα στη σύριγγα, χύστε το σιρόπι κόκκινων φρούτων, το χρώμα θα είναι εύκολα ορατό πίσω από τα ημιδιαφανή τοιχώματα. Προσοχή Προσέξτε να μην γεμίσει πλήρως σύριγγα σας: έτσι ώστε η φυσαλίδα αέρα θα σχηματιστεί μέσα. Το επίπεδο είναι έτοιμο!

Εξοπλισμός αλφάδι κατασκευή
© Yael N.

Αυτό DIY για να επιτευχθεί ένα επίπεδο το πνεύμα είναι σχεδόν μια συνταγή!

3. Το νήμα της στάθμης, μια έξυπνη εναλλακτική

Γιατί να μην συνεχίσει την ορμή σας, συνειδητοποιώντας τώρα ένα σύρμα οικονομική και πρακτική μόλυβδο; Ο απαραίτητος εξοπλισμός είναι πιο συνοπτικό: α έντονα χρωματισμένο σφαίρα του νήματος, ψαλίδι, και ένα μεταλλικό κλειδί. Ξεκινήστε κόβοντας το μήκος των κατάλληλων καλωδίων, μεταξύ 20 και 40 εκατοστών, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια, δέστε το ένα άκρο του καλωδίου για το κλειδί σας. βαρίδι γραμμή σας είναι έτοιμο για χρήση! Θα σας επιτρέψει να ελέγξετε την καθετότητα των βιβλίων σας. Είναι πλήρως εξοπλισμένα. Θα χρησιμοποιήσετε μόνο ένα λίγο λίπος αγκώνα ...

υλικό του σύρματος επίπεδο μολύβδου αποφάσεων
© Yael N.

Για να αντικαταστήσετε το αλφάδι, χρησιμοποιήστε ένα βαρίδι σπιτικό. Είναι εξίσου αποτελεσματική.