Σοκ makeover για αυτό το μικρό σπίτι στα προάστια του Παρισιού!

Η εξοικονόμηση χώρου είναι ένα από τα αέναη αναζήτηση της γενιάς μας. Τα άτομα που σήμερα απολαμβάνουν το ευρύχωρο, που επιτρέπουν τη ροή φωτός, ενώ προσφέρει μεγάλα σαλόνια. Στο προάστιο των ιδιοκτητών σπιτιού του Παρισιού δεν είχε χώρο συμπεριλαμβανομένης αρκετό χώρο για τα παιδιά τους. Η διακόσμηση, με ημερομηνία και κακώς προσαρμοσμένα στις επιθυμίες της οικογένειας, ήταν επίσης να επανεξετάσει στο σύνολό της. Ως εκ τούτου, άσκησε προσφυγή ενώπιον του αρχιτέκτονα Ninon Josset για μεγέθυνση τους τοίχους με ένα υπέροχο επέκταση του σύγχρονου στυλ. Αποκρυπτογράφηση.

προτού : Αυτή η όμορφη προαστιακό σπίτι έχει πάντα ένα οικογενειακό σπίτι: όμορφα σαλόνια, δύο υπνοδωμάτια, ένα πλήρες υπόγειο ... Ωστόσο, η οικογένεια μεγαλώνει, τα μέλη της δεν έχουν πραγματικά μια θέση στην 133m2 στέγαση. Το όνειρο των ιδιοκτητών; Αξιοποίηση του υπογείου για να το μετατρέψει σε χώρο ύπνου με μπάνιο και πλύσιμο ρούχων, το οποίο θα τους επιτρέψει να αναπτύξουν το χώρο στο ισόγειο στο καθιστικό. Ως εκ τούτου, καλούμε την αρχιτέκτονα Ninon Josset να τους προσφέρει μια λύση ανακαίνισης: μετά από μια πρώτη επίσκεψη, η νεαρή γυναίκα βρίσκει αρκετά μειονεκτήματα. Το οικόπεδο δίπλα στο σπίτι είναι πολύ απότομη και δεν μπορεί να φέρει την κατασκευή στο κράτος? Γι 'αυτό πρέπει να είναι λεία για να δημιουργήσει ένα αρκετά μεγάλο χώρο ως βάση για μελλοντική επέκταση. Το δεύτερο πρόβλημα είναι η αισθητική: οι ιδιοκτήτες επιθυμούν, να προβεί σε επέκταση του σύγχρονου στυλ, το οποίο εναρμονίζει χωρίς την κλασική αρχιτεκτονική του σπιτιού. Είναι σημαντικό για την μελλοντική κατασκευή κάνει το σώμα με τη στέγαση, χωρίς να δώσει την εντύπωση ότι έχουν προστεθεί τα κάτω.

του έργου επέκτασης βεράντα σπιτιού εξοικονόμηση 3D χώρο
© Ninon Josset

το έργο Μετά από αρκετές εβδομάδες μελέτες και σχέδια, Ninon Josset προσφέρει ιδιοκτήτες νέο σχέδιο του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένης μιας συνολικό μετασχηματισμό του υπεδάφους. Η τελευταία διευρύνεται με τη βοήθεια ενός επέκτασης τοποθετημένο στην προέκταση της. Ο αρχιτέκτονας παίρνει το μέρος να χρησιμοποιήσει όλη την επιφάνεια αυτής της νέας κατασκευής με φανταστούμε μια όμορφη βεράντα που βρίσκεται πιο πάνω. Το εξωτερικό του σπιτιού είναι επίσης ανακατασκευάζονται πλήρως, με ξύλινη εξωτερική σκάλα που συνδέει το ισόγειο με το υπόγειο, και μια δεύτερη βεράντα με θέα στον κήπο.

οικογένεια επέκταση στο σπίτι μετά τη σύγχρονη βεράντα
© Ninon Josset

μετά : Το νέο σπίτι έχει μια πολύ πιο σύγχρονη εμφάνιση με την ανακαίνιση εξωτερικό χαρακτηριστικό το οποίο είναι τώρα ευθυγραμμισμένη με την επέκταση του μετρό. Τα πλακάκια έχουν εξαφανιστεί υπέρ της οροφής αλουμινίου πολύ πιο σύγχρονο. Παραδοσιακά συστατικά και αντικαταστάθηκε με εσοχή παντζούρια, περισσότερο με το ύφος του σπιτιού. Τρία υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα πλυσταριό που δημιουργήθηκε στο υπόγειο, ελευθερώνοντας χώρο στο ισόγειο, όπου είναι τώρα η κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία και το γραφείο πατάρι. Μετά από ένα χρόνο εργασίας, το συνολικό εμβαδόν της κατοικίας αυξήθηκε από 133m2 έως 361m2: μια σχεδόν τριπλασιάστηκε επιφάνεια με την απόλαυση της οικογένειας!

Πριν από την επέκταση του καταστρώματος ανθρακί ξύλο
© Ninon Josset

Spotlight για την εξωτερική

Το αποκορύφωμα της ενημέρωσης οφείλεται πιθανότατα στο εξωτερικό, η οποία υποβλήθηκε σε ένα λίφτινγκ. Στη θέση του παλιού βεράντα και κεκλιμένες κήπο απρόσιτο, η οικογένεια ωφελείται τώρα από δύο βεράντες: η μία βρίσκεται στο πρώτο επίπεδο, που αντιμετωπίζει το σαλόνι, και η δεύτερη στην επέκταση των δωματίων. Οι μεταλλικές περιφράξεις καθορίζονται μεταξύ κάθε πυλώνα της βεράντας για να χορηγήσει το σύγχρονο πνεύμα ορυκτών λανθάνον έξω. Στο έδαφος, ο αρχιτέκτονας ευνοείται ξύλο για ζεστασιά και σύγχρονες γραμμές. Side χρώμα, μια παλέτα του γκρι, από γκρι σε ανθρακί τιμόνι, επιλέχθηκε σε συμφωνία με τους ιδιοκτήτες? θα βρούμε αυτά τα αποχρώσεις στο εσωτερικό του σπιτιού για τα έπιπλα, ορισμένα μεταλλικά στοιχεία στην κουζίνα.

Πριν μοντέρνα διακόσμηση, μετά ανθρακί κόκκινο ακτίνες
© Ninon Josset

Μια σύγχρονη αιολική ενέργεια στην διακόσμηση!

Η διακόσμηση είχε παραμείνει "στο ζουμί του" και δεν ανταποκρίνεται στις επιθυμίες της οικογένειας. Ένα όμορφο καθεδρικό ναό διαβίωσης έχει αντικαταστήσει τα παλιά τμήματα στα τρόφιμα, με ημερομηνία και ελκυστική. Για να επιτευχθεί αυτό, Ninon Josset πήρε το κόμμα να σπάσει το παλιό πάτωμα που χώριζε το ισόγειο της σοφίτας. Με την εκμετάλλευση της στέγης το ύψος, η νεαρή γυναίκα πολλαπλασιάζει την ένταση και φέρνει στο σαλόνι μια ωραία αίσθηση του χώρου. Η διακόσμηση, το αστέρι έχει απομείνει σε υλικά: ξύλινα δοκάρια και δάπεδο δίνουν χαρακτήρα στο δωμάτιο, ενώ κάνοντας μια εντυπωσιακή πινελιά! Ουδέτερους τόνους τα έξυπνα σημειώνεται από μια πινελιά κεράσι κόκκινο, το οποίο φέρνει pep και τον εκσυγχρονισμό σε ολόκληρη την διαμονή.