Μια σκάλα στο ελάχιστο χώρο

Η Άννα, μετά από πολλή έρευνα, βρήκε ένα μικρό σκάλα και όχι Ιάπωνες σε μικρό διαμέρισμά του. Μια πραγματική εξοικονόμηση χώρου χάρη στις μικρές του διαστάσεις!

«Όταν αγόρασα το διαμέρισμά μου, 46 m2, υπήρχε μια σκάλα L, αρκετά μεγάλη. Το πρόβλημα: ήταν ένα μεγάλο μέρος της επιφάνειας του εδάφους στο γραφείο.

Ο πρώτος μου στόχος ήταν έτσι να την αντικαταστήσει με μια μικρή σκάλα, αλλά υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες να βρουν μια μικρή σκάλα που είναι η αισθητική. Μετά από πολλή έρευνα, ανακάλυψα τελικά ευρωπαϊκή κλίμακα, ένα κατασκευαστής σκαλών από όλα τα σχήματα: Δικαιώματα και τα υπόλοιπα, σπονδυλωτή ανασταλεί και ιδιαίτερα πηνίο.

Αυτό είναι ό, τι χρειάζεται, μια μικρή σκάλα και όχι Ιαπωνικά: που είναι, με κλιμακωτή βήματα. Έτσι, το νέο μου σκάλα μου σώζει ένα δίκλινο δωμάτιο: γείωση με ελικοειδές σχήμα του που καταλαμβάνει λίγο χώρο, και χάρη σε αυτές τις έξυπνες βήματα που μειώνουν το μέγεθος της σκάλας.

Εγώ ο ίδιος τοποθετείται με ένα άλλο πρόσωπο και πήρε μισή μέρα. Δεν μεγάλες δυσκολίες: είχε μόλις είχε προηγουμένως συρρικνωθεί το παλιό χοάνη (άνοιγμα) στο πάτωμα, όπως αυτή η νέα σκάλα ήταν μικρότερη.

Και βασίζεται τόσο στη διακόσμηση όσο ήταν ακατέργαστη ξυλεία, θα μπορούσα να το ίδιο χρώμα με τον τοίχο ζωγραφίσει.

Ωστόσο, το συστήνω ανεπιφύλακτα σε νέους ανθρώπους, καθώς δεν είναι πολύ άνετο για την κάθοδο: είναι πραγματικά ένα στοιχείο εξοικονόμησης χώρου που είναι παρόμοια όσον αφορά την άνεση σε ένα επίπεδο πολυτέλειας, έτσι ώστε να είναι εγρήγορση. "

www.escaliers.echelle-europeenne.com