Μια φωτεινή ημιώροφο και γεμάτη&# 039? Χιούμορ

Αυτό το διαμέρισμα υφάντρα, τυπικό της περιοχής του Croix Rousse στη Λυών, έχει πλήρως επανασχεδιαστεί από την interior designer Céline Bizet να δημιουργήσει ένα επιπλέον δωμάτιο. Σε μια ρυθμιστεί σωστά Τ3, περνάμε ένα πρακτικό και λειτουργικό Τ4 όπου κάθε χώρος είναι απόλυτα καθορισμένη. Για να συνοδεύσει αυτή τη μεταμόρφωση, το διαμέρισμα έχει ανακαινιστεί πλήρως για να κερδίσει το φως και τη νεωτερικότητα.

Έργα:

- Διάρκεια: 3 μήνες

- Ποσό: 40.000 €

- επιφάνεια δαπέδου: 68 m2

- Επιφάνεια του πατάρι 32 m2

η διάταξη

πριν από: Η άνοδος του σκάλα οδηγεί κατευθείαν στο γραφείο, την πύλη για να έχουν πρόσβαση στη συνέχεια το υπνοδωμάτιο. δωμάτιο των γονιών έχει ένα υψηλό ανώτατο όριο που δεν χρησιμοποιείται.

Προγραμματίστε μπροστά μετά από weaver
© © Céline Bizet

ισόγειο - υφάντρια
© © Céline Bizet

μετά από: Το πατάρι επεκτείνεται, και κέρδισε χώρος στεγάζει το γραφείο. Το υφιστάμενο χώρο στον ημιώροφο είναι εκ νέου για να φιλοξενήσει το δωμάτιο και το δωμάτιο ενός παιδιού και ένα ρουλεμάν που στεγάζει μια βιβλιοθήκη και επιτρέπει να εξυπηρετήσει τα δωμάτια.

το πατάρι

πριν από: Η παλιά σοφίτα, μερικώς κλειστές από την επένδυση, δεν επωφελούνται από φυσικό φως από τα μεγάλα παράθυρα και έδωσε έναν ωραίο τρόπο για όλους. Δεν είχε καταλάβει όλο το χώρο, δεδομένου ότι δεν επεκτάθηκε στο δωμάτιο.

μπροστά - εργαστήριο Wall
© © Céline Bizet μπροστά - τοίχο πατάρι
© © Céline Bizet

μετά από: Το πατάρι έχει εντελώς αναδιοργανωθεί για τη δημιουργία δύο επιπλέον δωμάτια: ένα δωμάτιο και ένα γραφείο. Ένα ποτήρι εργαστήριο είχε εγκατασταθεί για να φέρει τη φωτεινότητα σε κάθε μέρος και το κλειστό μέρος ήταν βαμμένο λευκό. Το τείχος εργαστήριο μετατρέπει το διαμέρισμα του δίνει μια σύγχρονη και βιομηχανικής αφής.

μετά - Wall εργαστήριο υφαντικής
© © Céline Bizet μετά - εργαστήριο Wall
© © Céline Bizet

δωμάτιο των γονέων

πριν από: Αρκετά σκοτεινό, το κύριο υπνοδωμάτιο είχε κοπεί στα δύο από τις σκάλες πρόσβαση στον ημιώροφο. Το ανώτατο όριο δεν έχει βελτιστοποιηθεί, επειδή ο χώρος μεταξύ των σκαλοπατιών και το παράθυρο χάθηκε.

μπροστά - υφαντή υπνοδωμάτιο
© © Céline Bizet

μετά από: Το δωμάτιο ήταν βαμμένο με δύο χρώματα, μια απαλή Κίνα Μπλε για τους τοίχους και το λευκό για την ξυλουργική. Η επέκταση του ημιώροφο και η απομάκρυνση της σκάλας επιτρέπεται να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε χώρο στο δάπεδο.

μετά - Μητρική υφαντή υπνοδωμάτιο
© © Céline Bizet

το σαλόνι

πριν από: Με σκούρα ξύλινα πατώματα και τους τοίχους κίτρινο, το σαλόνι φαίνεται σκοτεινό, παρά το μέγεθος των παραθύρων. Η διάταξη των καναπέδες κύκλο γύρω από ένα χώρο χαμηλό τραπέζι κυκλοφορία και κλείνει το χώρο.

πριν - καθιστικό
© © Céline Bizet

μετά από: Όλα τα δάπεδα έχουν βαμμένα σε λευκό, φωτίζοντας ολόκληρο το διαμέρισμα. Η αλλαγή αυτή επέτρεψε επίσης να τονίσει την εξαιρετική γαλλική ανώτατο όριο, αρχικά έχασε ανάμεσα σε πάρα πολλά διαφορετικά είδη ξύλου. Αυτό το λευκό κενό ξυπνά από το χρώμα και τονωτικά ποπ εκτρέπονται αντικείμενα: οθόνες των αντλιών αερίου χωροφύλακας Saint Tropez επανεξεταστεί μπαρ, εργαζόμενος βεστιάριο βάφτηκε πορτοκαλί, κ.λπ.

μετά - υφαντή διαβίωσης
© © Céline Bizet

Το υπνοδωμάτιο επισκεπτών

πριν από: Το δωμάτιο διαθέτει πολύ λίγο φως που προέρχεται από το σαλόνι και ο χώρος είναι ελάχιστα οργανωμένη.

μπροστά - επισκεπτών υφαντή υπνοδωμάτιο
© © Céline Bizet

μετά από: Το πρώτο δωμάτιο αντικαθίσταται από το υπνοδωμάτιο του παιδιού, ζωγραφισμένα λεβάντα μπλε, ενώ το δωμάτιο τώρα βαμμένο λευκό, ο πρώην αναλαμβάνει τα καθήκοντά του. Χάνει λίγο σε μέγεθος, αλλά τώρα έχει μια λειτουργία, και την αναδιοργάνωση δίνει μια καλύτερη στολισμένοι περιοχή και ευχάριστη.

μετά - θάλαμος'amis
© © Céline Bizet μετά - το δωμάτιο του παιδιού weaver
© © Céline Bizet

το γραφείο

πριν από: Η αποδιοργανωμένη γραφείο λειτουργεί ως πέρασμα ανάμεσα στο ισόγειο και τον ημιώροφο.

μπροστά - υφαντή γραφείου
© © Céline Bizet

μετά από: Το γραφείο έχει θέα το διαμέρισμα και να επωφεληθούν από το φως των τεσσάρων παραθύρων. Ένα σολάριουμ θέα στο εφεδρικό δωμάτιο για να αερίζεται. Το δάπεδο βαμμένο άσπρο στο πατάρι σας επιτρέπει να διευρύνει οπτικά το χώρο και φέρνει πολύ φως.

μετά - υφαντή γραφείου
© © Céline Bizet μετά - υφαντή γραφείου
© © Céline Bizet

η κουζίνα

πριν από: Η κουζίνα, βαμμένο κόκκινο, είναι πολύ σκοτεινό και αφιλόξενο.

μπροστά - κουζίνα weaver
© © Céline Bizet

μετά από: Η κουζίνα έχει πλήρως βάφτηκε σε λευκό. Φωτεινό και φιλικό, γίνεται ένα ευχάριστο χώρο διαβίωσης. Τα έπιπλα ήταν επίσης άλλαξε σε πιο σύγχρονα μοντέλα. Τέλος, ζητήσαμε από πλακάκι τσιμέντο, πλακάκια δαπέδου που θυμίζει την είσοδο.

μετά - υφαντή κουζίνα
© © Céline Bizet