Ένα πρωτότυπο διαχωρισμός

Ξεχωριστούς χώρους χωρίς να κλείσετε τις πιθανές: απλά αντικαθιστούν τα παραδοσιακά πόρτες με κουρτίνες. Πιο φιλική προς το χρήστη, η λύση αυτή θα επιτρέψει επίσης το φως.

Ο γιος κουρτίνες, χάντρες ή παραδοσιακά πέπλα, εναλλακτικές λύσεις για τις πόρτες αφθονούν. Μπορεί να διαχωρίσετε τους χώρους χωρίς να κλείσετε τους εντελώς και έτσι να διευκολύνουν την κυκλοφορία. κουρτίνες θυρών θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για να διαχωρίζουν την τραπεζαρία από το σαλόνι ή το χώρο γραφείου του δωματίου. Η επικοινωνία μεταξύ των χώρων είναι απλούστερη, ενώ παρέχει κάποια προστασία της ιδιωτικής ζωής. Όταν λαμβάνετε αυτά τα διαχωρισμούς επιτρέψει "κοντά" την πρόσβαση σε ορισμένα μέρη, χωρίς να τις κρύβουν.

Η διακόσμηση, αυτή η λύση θα φέρει μια αφή του ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Ακόμη πιο πρωτότυπο από μια πόρτα, η αυλαία θα εισαγάγει το χρώμα, αλλά και την αιτία ή το θέμα: η περίπτωση της εμπριμέ ή με χάντρες κουρτίνες για παράδειγμα. Η αυλαία θα παντρευτεί πιο εύκολα στο σπίτι σας και μπορείτε να αλλάξετε την ψαμμίτη των επιθυμιών σας Deco.