Αν και κατάστημα καυσόξυλα του, γ&# 039? Είναι μεγιστοποίηση της απόδοσης

Μια αποτελεσματική καυσόξυλα πρέπει να είναι εντελώς στεγνά. Επομένως, είναι σημαντικό να το αποθηκεύσετε με τις καλύτερες συνθήκες και για εύλογο χρονικό διάστημα, όπως ορισμένα είδη καταστεί λιγότερο αποτελεσματική με το χρόνο. Παρά το γεγονός ότι θερμαστής καυσόξυλα του είναι οικονομική, πρακτική και του περιβάλλοντος.

Οφέλη από ένα καλά αποξηραμένα καυσόξυλα

Όλοι οι επαγγελματίες προειδοποιούν τους καταναλωτές για το γεγονός ότι η καύση του ξύλου πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται στεγνό, δηλαδή, περιέχει λιγότερο από 20% υγρασία. Πέρα από αυτό το ποσοστό, ξυλεία παρέχει δύο φορές λιγότερη ενέργεια. Από οικονομική άποψη, η διαφορά είναι σημαντική.

Ένα καυσόξυλα που δεν είναι απόλυτα στεγνό γρήγορα φραγμένο αγωγοί και διάφορες θερμαντήρες που, την πάροδο του χρόνου, αποικοδομείται. Επιπλέον, υγρό ξύλο δεν επιτρέψετε σε συσκευές να φτάσουν ονομαστική ισχύ τους.

Το πλεονέκτημα ενός τέλεια αποξηραμένα καυσόξυλα είναι επίσης προς το περιβάλλον. Πράγματι, κατά τη διάρκεια της φάσης της καύσης, το ξύλο εκλύει πολύ λιγότερο ρύπων από ξύλο πράσινο.

Ωστόσο, ακόμη και αν τα καυσόξυλα χρησιμοποιείται πάντα στεγνό καλά, αυτό δεν σας απαλλάσσει από την τακτική σαρωτικές διεξάγεται από αδειούχο επαγγελματία.

Επιλέξτε ένα αεριζόμενο καταφύγιο

Είτε διατηρώντας το ξύλο του τον εαυτό σας ή θα το κάνουμε με την παράδοση ενός επαγγελματία, όμως, παρέχει ένα μέρος κατάλληλο για την αποθήκευση του από την περικοπή. Αυτό γίνεται για να βελτιωθεί η αποστράγγιση. Είναι αναγκαίο να εξασφαλιστεί τέλειο αερισμό, διατηρώντας παράλληλα το ξύλο μακριά. Ο αέρας είναι συνεπώς απαραίτητο να επιτρέπουν στην υγρασία να αποστραγγιστεί. Ένα απλό ανοικτό καταφύγιο που ολοκληρώνεται με κεραμική πλάκες οροφής ή κυματοειδές σιδήρου είναι επαρκής. Σε αντίθετη περίπτωση, ένα διαπνέον tarp, έτσι δεν είναι αδιάβροχο, μπορεί να τοποθετηθεί στο σωρό των καυσόξυλων που παρέχονται να μην καλύπτουν τις πλευρές, καθώς αυτό θα ήταν η συσσώρευση υγρασίας στην καρδιά των κορμών. Έτσι στεγνώσει ακόμα πιο γρήγορα, θα πρέπει να χωριστεί πριν την αποθήκευση. καύση τους θα είναι ακόμα καλύτερα.

Συνιστάται Χρόνος στεγνώματος

Κάντε ένα καλό καταφύγιο για καυσόξυλα του είναι απαραίτητη. Ακόμα πρέπει να ξέρετε πόσο καιρό θα χρειαστεί για να κρατήσει το καταγράφει. Εξαρτάται από το μήκος τους, το μέγεθος το είδος και τις συνθήκες αποθήκευσης.

Για παράδειγμα, τα αρχεία καταγραφής σε γειτονιές με μήκος 33 εκ αποθηκεύεται σε αεριζόμενο καταφύγιο θα είναι χρησιμοποιήσιμη μετά από δεκαπέντε μήνες. Αν είναι κομμένα σε κούτσουρα, θα πάρει δεκαεπτά μήνες. Logs κομμένα σε τέταρτα ενός μήκους ενός μέτρου, στοιβάζονται σε εξωτερικούς χώρους χωρίς στέγη θα απαιτεί τη συγκέντρωση δεκαοκτώ μήνες για να στεγνώσουν. Αν κόβονται σε κορμούς και αποθηκεύεται υπό τις ίδιες συνθήκες, θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο χρόνια πριν να χρησιμοποιηθούν ως καυσόξυλα.

Τέλος, ένα μήνα πριν από την καύση καυσόξυλων, είναι χρήσιμο να το αποθηκεύσετε στο εσωτερικό. Το ιδανικό είναι να τοποθετήσετε δίπλα στο απόθεμα κούτσουρα τζάκι τις επόμενες ημέρες.

Βίντεο Deco: δημιουργήσετε ένα σκαμνί με κορμό

είδος Deco μας σε βίντεο