Δημιουργήστε το δικό σας ράφια μπορούν να προσαρμοστούν στο διαθέσιμο χώρο

Φροντίστε να είναι απλή

Η ζωγραφική διακόσμηση σε ένα γραφείο δεν είναι ένας πίνακας πολύ περίπλοκο σχέδιο δεν είναι «ευανάγνωστο» και συνήθως δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην εφαρμογή του χρώματος. Να θυμάστε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε δύο ή περισσότερες μεμβράνες, όταν το ίδιο μοτίβο έχει ποικιλοτρόπως χρωματισμένα και των συνδεδεμένων μερών. Επίσης, αποφύγετε πολλαπλασιάζονται χρώματα, ακόμη και για ένα παιδικό δωμάτιο. Επιλέξτε ένα ή δύο κυρίαρχα χρώματα και τοποθετήστε μερικά διαφορετικά χρώματα σημειώσεις για να δημιουργήσετε ρυθμό.

Βούρτσα ή σφουγγάρι

γενικά εφαρμόζεται το χρώμα με το πινέλο stencil. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μικρά κομμάτια αφρού σφουγγάρι για να αποκτήσουν μια διαφορετική σιτηρών, λιγότερο εκλεπτυσμένη, δίνοντας μια κοκκώδη εμφάνιση. Πειραματιστείτε σε ένα κομμάτι χαρτί για να κρίνουν το αποτέλεσμα.

Εικόνα: 1/6 |
Έναρξη της παρουσίασης

 
 

 • Διακόσμηση στένσιλ επίπλων ??
 • Διακόσμηση στένσιλ επίπλων ??
 • Διακόσμηση στένσιλ επίπλων ??
 • Διακόσμηση στένσιλ επίπλων ??
 • Διακόσμηση στένσιλ επίπλων ??
 • Διακόσμηση στένσιλ επίπλων ??
 • Διακόσμηση στένσιλ επίπλων ??

   

 • Διακόσμηση στένσιλ επίπλων ??

   

 • Διακόσμηση στένσιλ επίπλων ??

   

 • Διακόσμηση στένσιλ επίπλων ??

   

 • Διακόσμηση στένσιλ επίπλων ??

   

 • Διακόσμηση στένσιλ επίπλων ??

   

προηγούμενος
επόμενος

 
 
 

Βήμα 1

Τοποθετήστε το στένσιλ κεντράρισμα στα έπιπλα. Για συρτάρια, θα πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε τις λαβές. Οι εμπορικές μεμβράνες έχουν σημεία αναφοράς που διευκολύνουν το κεντράρισμα. Συνδέστε την ταινία και από τις δύο πλευρές ή τέσσερις γωνίες με κολλητική ταινία.

Βήμα 2

Σπάστε την προστατευτική μεμβράνη από το ραβδί χρώμα με το νύχι ή ένα κοπίδι. Τρίψτε το ραβδί σε μια γωνιά του στένσιλ ή σε ένα φύλλο χαρτί και τοποθετήστε το κτύπημα της βούρτσας. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε άμεσα το πινέλο στένσιλ για το ραβδί.

Βήμα 3

Χρώμα τα πρότυπα ταμπονάροντας με μικρές πινελιές με το πινέλο διατηρείται κατακόρυφα για να εκτυπώσετε το σιτάρι με το τέλος των τριχών - και τραβήξτε σε κάθε περίπτωση επιθυμεί να ζωγραφίσει σε ένα τοίχο. Μην υπερφορτώνετε το πινέλο και μην προσπαθήσετε να πάρετε ένα ακόμη χρώμα: μικρές παρατυπίες δημιουργούν εφέ ανακούφιση.

Βήμα 4

Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για κάθε χρώμα του σχεδίου. Ωστόσο, στο ίδιο παράθυρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο διαφορετικά χρώματα, χωρίς να περιμένει έως ότου στεγνώσει η πρώτη: τα δύο χρώματα δένουν μαζί λίγο και στη συνέχεια να δώσει το βάθος με το πρότυπο.

Βήμα 5

Εάν επιλέξετε ένα σχέδιο που απαιτεί τη χρήση δύο (όπως στην προκειμένη περίπτωση) ή τρεις στένσιλ, θα πρέπει να περιμένετε έως ότου το πρώτο χρώμα έχει στεγνώσει πριν από τη μετάβαση στο δεύτερο. Τοποθετήστε το δεύτερο στένσιλ προσεκτικά, χρησιμοποιώντας σημεία αναφοράς. Ασφαλίστε το με κολλητική ταινία και να εφαρμόσει τα χρώματα όπως και πριν.

Βήμα 6

Σε ένα δωμάτιο, το stencil είναι ένας καλός τρόπος για να ενοποιήσει τη διακόσμηση, επαναλαμβάνοντας την «ηχώ» μοτίβο. Όντας ένα παιδικό δωμάτιο, φαντασία και χιούμορ είναι ένας μούστος και χρησιμοποιούμε την ίδια στένσιλ να παράγει πρότυπα υπενθυμίσεις για την κάλυψη τοίχο (α σατέν ακρυλικό χρώμα το οποίο είναι μια εξαιρετική υποστήριξη για εκτύπωση stencil). Η τεχνική είναι η ίδια και για τα έπιπλα.

εργαλεία & υλικό

? πινέλο stencil

? κόπτης

? κατσαβίδι

???

? κολλητική ταινία

? Χρώματα με μπαστούνια λάδι

Το χρώμα μπαστούνια

Φαίνονται μεγάλη παστέλ, αλλά είναι πολύ διαφορετικό. Αυτό είναι πράγματι ελαιοχρώματα τα οποία εμφανίζουν τις ίδιες ιδιότητες με το σωλήνα βαφής να ζωγράφους, αλλά είναι σε στερεά μορφή. Ωστόσο, μόλις αφαιρέθηκε από το προστατευτικό φιλμ, το υλικό παρουσιάζει μία κρεμώδη υφή που επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή. Αυτή η ταινία είναι η ίδια μεταρρύθμιση, όταν δεν χρησιμοποιεί πλέον το ραβδί. Μπορεί κανείς να αγοράσει αυτά τα ραβδιά στη μονάδα ή γραφείο. Σημειώστε ότι όλα τα χρώματα δεν έχουν την ίδια αντοχή στο φως - θεωρητικά, ο κατασκευαστής δίνει το δείκτη για το καθένα.

Η αγορά ή κομμένα;

Σήμερα υπάρχουν πολλά στένσιλ pre-cut, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από λόγους για τα δωμάτια των παιδιών, όπως αυτές των γονιών: φυτικά και γεωμετρικά διαζώματα, γεωμετρικά σχέδια για γωνίες, χαρακτήρες ή ζώα που μπορούν να επαναλαμβάνω για να σχηματίσουν ένα διάζωμα ... αλλά στη συνέχεια κόβονται εύκολα να φτιάξετε το δικό σας στένσιλ (σε PVC ή ταινιών οξικό κρυστάλλων) που αναζητούν λόγους για τις ιδέες σε περιοδικά και βιβλία. Υπάρχουν ακόμη και σχεδιάζει συλλογές για τη διακόσμηση, τα οποία είναι ένα πραγματικό ορυχείο για τους λάτρεις της διακόσμησης στένσιλ.

Lore © Η ρουστίκ - Flammarion, 2005