Γράφοντας τις απαντήσεις σας

Ερώτηση:

«Ζεστού νερού, ζεστό κύλινδρο νερό: ποια η διαφορά; "

Απάντηση: η δεξαμενή ζεστού νερού είναι ένα σύστημα κατασκευασμένο με ένα μεγάλο δοχείο, ο θερμοσίφωνας είναι πιο διακριτικό, αλλά προσφέρει ένα χαμηλότερο ροή του νερού.

Μια δεξαμενή ζεστού νερού είναι ένα ζεστό θερμοσίφωνες, δηλαδή, το ζεστό νερό αποθηκεύεται σε ένα δοχείο στο σπίτι σας. Χρησιμοποιώντας ζεστό νερό, άδειασμα από την μπάλα που αμέσως γεμάτη με κρύο νερό. Αν πίνετε σε μεγάλο βαθμό από το νερό σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μερικές φορές η έλλειψη συμβαίνει, και θα χρειαστεί χρόνος πριν ανανεώνεται το απόθεμα.

Ο δεύτερος τύπος θερμοσίφωνα είναι η tankless θερμοσίφωνα, η οποία διανέμει συνεχώς ζεστό νερό. Δεν έχει καμία δεξαμενή αποθήκευσης, καθιστώντας το μια εξοικονόμηση χώρου. Αλλά από την άλλη πλευρά, η ροή του νερού είναι πολύ χαμηλότερο. Γι 'αυτό είναι μάλλον χρησιμοποιείται ως εφεδρικό σύστημα θέρμανσης νερού, όταν η δεξαμενή ζεστού νερού είναι πολύ κατάλληλο ως κύρια πηγή.

Μπορείτε επίσης να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας Deco

(Λειτουργία () {περιέκτη var = document.getElementById ("playerDiv_157322")? εάν (δοχείο === null) {= document.body δοχείο? Container.innerHTML} = ''? container.firstChild.setAttribute ("στυλ","")?}) ()?

Αλλαγή κοινή υδραυλικών εγκαταστάσεων

DIY μας πώς-στα βίντεο