Είστε ελεύθεροι να κινηθούν τα τείχη!

Μικρές ή μεγάλες εκτάσεις πρέπει να οριστούν για να παρέχει περισσότερη ιδιωτικότητα για τους επιβαίνοντες. Για να μην κλειδώσετε τον εαυτό σας πίσω από έναν τοίχο, να επιλέξουν την ελευθερία αφαιρούμενα χωρίσματα, όπως κουρτίνες ή τις οθόνες. Για να βρείτε το σύστημα που ταιριάζει καλύτερα το χώρο σας, το συντακτικό «της Deco.fr ξεκίνησε σε αναζήτηση μοντέρνα διαμερίσματα και υπερ deco. Ανακαλύψτε χωρίς καθυστέρηση τα ψώνια μας επιλογή.

Κινητά κουρτίνες οδηγός τοίχο

Το λιγότερο δαπανηρή λύση και ευκολότερος να εφαρμόσει για το διαχωρισμό δύο χώρων είναι φυσικά η χρήση των κουρτινών. Κουρτίνα καλώδια και μπαμπού κουρτίνα σηματοδοτήσει μια πραγματική διαχωρισμού χωρίς διαμέρισμα αφού μπορείτε εύκολα να περάσει.

Μια οθόνη για να ορίσετε εύκολα

Η οθόνη είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ορίσουμε ένα χώρο για ατομικές επιθυμίες. Σε αντίθεση με κουρτίνες, κινείται όποτε θέλετε και μπορεί να τοποθετηθεί στις τέσσερις γωνίες του δωματίου. Στην αίθουσα, για παράδειγμα, μπορεί να δημιουργήσει μια μικρή γωνιά της ιδιωτικής ζωής να αλλάξει ή ακόμα και διαχωρίζει το χώρο ύπνου από τη γωνία μπάνιο. Σε ένα σαλόνι, μπορεί να σκιαγραφήσει τον καναπέ γωνία της περιοχής για φαγητό.

Το πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχει σε πολλά μεγέθη και για όλα τα στυλ διακόσμησης.

Ένα αφαιρούμενο σχεδιασμό διαμέρισμα

Τέλος, αν θέλετε ένα διαχωρισμό του σχεδιασμού, στροφή προς τις λιγότερο αναμενόμενες χωρίσματα όπως τα φύκια συναρμολόγηση Bouroullec Brothers διαθέσιμο σε 7 χρώματα. Άλλες σύγχρονη ανακάλυψη: το χώρισμα STIXX γίνονται από Koziol μπορούν και τα δύο να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση στον τοίχο που χωρίζουν ένα δωμάτιο σε πολλούς τομείς.

Επιλογή αφαιρούμενα χωρίσματα

1. Jordet οθόνη, 39 € Ikea / 2. Το μοβ σύρμα κουρτίνας € 6,99 σε Eminza / 3. Το διαμέρισμα STIXX, 6,60 € στην Ctendance.fr κουρτίνα / 4. Η πόρτα μπαμπού , € 39,99 με Castorama / 5 η μπλε οθόνη Porquerolles € 169.90 σε Maisons du Monde / 6. φύκια διακοσμητικά Vitra, 69 € στο γιο διορισμού / 7 η αυλαία λευκά μακαρόνια, 7, 90 € στο Leroy Merlin