Πάντα εργάζονται προς την κατεύθυνση των ινών του ξύλου

αρχαία διακοσμητικό τεχνική, λευκό καλώδιο έχει σχεδιαστεί για να φέρει έξω τα νερά του ξύλου σκάβοντας λίγο πριν από την πλήρωση μια ειδική πάστα. Μόλις τελειώσετε με την πολύ επιβλαβής «λευκού του μολύβδου», τώρα απαγορευμένο υλικό, που πραγματοποιείται σήμερα με ασφαλή προϊόντα και εύκολο στη χρήση.

Αποτελέσματα σύμφωνα με την ξυλεία

Αν όλοι το ξύλο μπορεί να ceruse, η αντίθεση θα είναι ισχυρότερη ή ασθενέστερη, ανάλογα με τη βενζίνη. Πολύ σημειώνονται σε σκληρά ξύλα όπως η δρυς, καστανιά ή τέφρα, θα είναι διακριτική με πεύκα και έλατα.

Αν και μπορείτε να ασβέστωση φυσικό ξύλο, έτσι ώστε το αποτέλεσμα είναι πιο έντονο δυνατό, καλό είναι να απόχρωση πριν μετακομίσει στην ασβέστωση. Προηγουμένως, μόνο το λευκό συλλαβισμού υπήρχε, αλλά τώρα, με το χρώμα πίσω στο εσωτερικό, μπορείτε να επιλέξετε κεριά ασβέστωση χρώμα.

το βήμα

1

ξύλο σας θα πρέπει να είναι ωμά ή τουρσί πριν από τη λήψη μια χρωστική ουσία στο νερό.

2

Ανακινήστε το μπουκάλι καλά για τις χρωστικές ουσίες, παστέλ ή ξύλο τόνους, αναμείξτε καλά. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στη μαλακή βούρτσα απόχρωση, πάντα προς την κατεύθυνση των νερών του ξύλου.

λευκό μόλυβδου
© Michèle Κωνσταντίνου

3

Ας διεισδύσει για λίγα λεπτά, στη συνέχεια, σκουπίστε το πλεόνασμα και να ισιώσει τη σκιά στο ύφασμα.

4

Σκάψτε το σιτάρι του ξύλου με μια βούρτσα Liming, που αποτελείται από πολύ λεπτές ορείχαλκο-γιο. Πάντα εργάζονται προς την κατεύθυνση των ινών ξύλου, διαφορετικά χαράξει το υπόστρωμα και για να ληφθεί ένα πολύ αντιαισθητική επίδραση.

5

Σκόνη από σχολαστικά με μία μαλακή βούρτσα και λίγο βρεγμένο σφουγγάρι.

6

Στο πανί, παραλείψτε τη βασική απόχρωση του λευκού και αφήστε την να στεγνώσει.

7

Λίγες ώρες αργότερα, πάει στο πανί λευκό κερί Liming παχύ φιλμ και εκτελώντας κυκλική κίνηση, έτσι ώστε να διεισδύει σε όλες τις πόρους του ξύλου.

8

Αφήστε να στεγνώσει 10 έως 15 λεπτά πριν την απομάκρυνση του λευκού κηρού περίσσεια με ένα καθαρό πανί νοτισμένο άχρωμο κηρό.

9

Εργασία με κυκλικές κινήσεις και στη συνέχεια σκουπίστε εμφάνιση του επιθυμητού αποτελέσματος χρώματος.

10

Αφήστε να στεγνώσει πριν το γυάλισμα με ένα μαλακό πανί για να ληφθεί ένα αποτέλεσμα σατέν.λευκό μόλυβδου

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Οι βαφές στο νερό, σε σύγκριση με εκείνους με το αλκοόλ, είναι άοσμο, εύκολο στη χρήση και απόλυτα στερεά στο φως, αλλά καθώς αυτοί διεισδύουν πολύ γρήγορα στο ξύλο, μπορούν να εγκατασταθούν άνισα σχετικά την υποστήριξή σας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Υπάρχουν επίσης τα ζυμαρικά Liming, τα οποία χρησιμοποιούνται ακριβώς όπως τα κεριά. Η μόνη διαφορά είναι ότι πρέπει να τα αφήνετε να στεγνώσουν σε 48 ώρες μετά την εφαρμογή πριν την λείανση της επιφάνειας του ξύλου με το μαλλί χάλυβα εξαίρετη, που εργάζονται σε όλη την νερά του ξύλου. Με αυτόν τον τρόπο θα αφαιρέσετε λευκού του μολύβδου επίπεδες επιφάνειες αφήνοντας στο κοίλο φλέβες. Ακολουθήστε με ένα σκληρό πυθμένα.

Γνωρίστε τα πάντα - deco σπίτι © The ρουστίκ - Flammarion, 2006

Πώς να ζωγραφίσει ένα ακατέργαστο ξύλινα έπιπλα;